Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kell a farkamon a bört...

Kecske99 kérdése:

Hogy kell a farkamon a bört elszakítani hogy ne fájon egy hétig?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 00:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
semennyire. de ne legyél már nyápic, légy férfi. Mennyire fáj ez, mennyire fáj az... kit érdekel? a fájdalom egy múló dolog.
2011. aug. 1. 00:52
 12/41 A kérdező kommentje:
Oks. :D Megnézetem :) és megcsinálom eszt
2011. aug. 1. 00:54
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Valszeg fitymaszűkületed van. Mindenképpen menj dokihoz. A körülmetélés aszem az egy lehetséges gyógymód, de nem tudom. Azt se tudom mennyire fáj. Biztos adnak fájdalomcsillapítót meg mindent. De semmiképpen ne egyedül menj, szerintem apukáddal beszéld meg vagy valaki tudjon róla. Nehogy azt hidd, hogy ez csak egy olyan kis hétvégi kaland. Bár nem hiszem hogy nagy műtét, de azért nem árt óvatosnak lenni meg körültekintően dokit választani.

Jobbulást és menj dokihoz (:

20f

2011. aug. 1. 00:57
 14/41 A kérdező kommentje:

Minél hamarabbmegfogom akkor csinálni.:)

Köszi

2011. aug. 1. 01:02
 15/41 anonim ***** válasza:

Ja és még valami. Nehogy elszakíts valamit. Ne próbáld meg házilag megoldani, mert nem lesz jó vége. Ezért vannak a sebészek, hogy szakszerűen megoldják.

Normális esetben nem kéne a farkadról a bőrt leszakítani. Úgy értem, hogy más fiúk nem szakítják le "a farkukról a bőrt". Valszeg azért gondoltad ezt, mert azt hitted úgy működik, mint a lányoknál a szűz hártya dolog. De nem. A fiúknál elvileg nincs semmi szakadás. Viszont előfordulhat a fitymaszűkület, ami egy fejlődési rendellenesség.

A lényeg, hogy ne házilag old meg, és ne félj dokihoz menni vele, vagy elmondani valami felnőttnek, lehetőleg szűlőnek vagy akiben megbízol. Előfordul az ilyesmi, van még egy csomó más srác aki hasonló problémával küzd vagy küzdött, mint te.

20f

2011. aug. 1. 01:06
 16/41 A kérdező kommentje:
Oksa köszi a tanácsot a héten még elmegyek:)És nemtudod ha felvákták akkor nemlesz semmibajom? szal sex mehet meg ilyenek?? csak 2-3hétig pihi mi?
2011. aug. 1. 01:13
 17/41 anonim ***** válasza:
Igen, valszeg minden ok lesz. A doki elmondja majd mikortól szexelhetsz, de sztem nem is fogod addig kívánni a szexet, mert érzékeny lesz picit, de utánna mehet majd minden teljes gőzzel sztem. De a doki jobban tudja és ha nem mondaná kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy mikortól lehet használni a szerszámot
2011. aug. 1. 01:36
 18/41 A kérdező kommentje:
ez lenne az ? [link] Ott a video h majd bevarják?? és majd kiveszik?? Ígyis most érzékeny ha hozzá érek :/ de a boxer nemfogja pl dörzsölni?:D
2011. aug. 1. 01:44
 19/41 anonim ***** válasza:
nemtom, de sztem a doki elmondja. Ez ehy olyan probléma amit meg kell oldani, de csak orvosi segítséggel.
2011. aug. 1. 01:46
 20/41 A kérdező kommentje:
Ahham értem.És tényleg sok embernek van ilyen problémája.
2011. aug. 1. 01:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!