Hogy kell a farkamon a bört elszakítani hogy ne fájon egy hétig?
Szia
Valszeg fitymaszűkületed van. Mindenképpen menj dokihoz. A körülmetélés aszem az egy lehetséges gyógymód, de nem tudom. Azt se tudom mennyire fáj. Biztos adnak fájdalomcsillapítót meg mindent. De semmiképpen ne egyedül menj, szerintem apukáddal beszéld meg vagy valaki tudjon róla. Nehogy azt hidd, hogy ez csak egy olyan kis hétvégi kaland. Bár nem hiszem hogy nagy műtét, de azért nem árt óvatosnak lenni meg körültekintően dokit választani.
Jobbulást és menj dokihoz (:
20f
Minél hamarabbmegfogom akkor csinálni.:)
Köszi
Ja és még valami. Nehogy elszakíts valamit. Ne próbáld meg házilag megoldani, mert nem lesz jó vége. Ezért vannak a sebészek, hogy szakszerűen megoldják.
Normális esetben nem kéne a farkadról a bőrt leszakítani. Úgy értem, hogy más fiúk nem szakítják le "a farkukról a bőrt". Valszeg azért gondoltad ezt, mert azt hitted úgy működik, mint a lányoknál a szűz hártya dolog. De nem. A fiúknál elvileg nincs semmi szakadás. Viszont előfordulhat a fitymaszűkület, ami egy fejlődési rendellenesség.
A lényeg, hogy ne házilag old meg, és ne félj dokihoz menni vele, vagy elmondani valami felnőttnek, lehetőleg szűlőnek vagy akiben megbízol. Előfordul az ilyesmi, van még egy csomó más srác aki hasonló problémával küzd vagy küzdött, mint te.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!