20 éves lány vagyok, és még szűz. Nem hiányzik se a szex, se egy barát. Nem is volt még, csak 2, de nem bírtam csak 3 hétig. Bulikban flörtölgetek, de semmi több. Mi van velem?
Semmi gond nincs veled. Miért lenne? Mert nem akarod lekötni magad és elkötelezni? Na és akkor mi van? Semmi. Ha eljön az a pasi, aki minden szempontból megfelelő lesz neked, akkor ki fogod bírni vele akár évekig is. Ne aggódj ettől még nem leszel kevesebb, mint egy olyan, aki 20 éves korára már nem szűz.
21/L
Semmi különös nincs veled,teljesen normális.
Mert minden nőnek más korban jön meg a szexre és a férfire való vágy.
Van olyan ismerős lány aki 21 éves egyetemista és még mindig szűz és nem volt kapcsa férfival(pedig nagyon szép).
És van olyan ismerősöm is aki 14 éves de már volt 13 "pasija" és 12 éves korában dugták először.
Szóval nőtől függ hogy ki-mikor kezd rá,és ez természetes.
Felesleges elkezdeni a szexuális életet ha még nem igényled.Ha majd igényed lesz rá,kezd el.
Köszi az üziket! :)
Nem vágyom a szerelemre se, mert van helyette más (sport, suli), ami leköt. Az igaz mondjuk, hogy néha jó lenne odabújni valakihez. De ennyi.
Az egyik órán sűrűn téma a szex, én pedig mindig lapítok, nem akarom, hogy kiderüljön, hogy még nem voltam pasival. :S
Olyan gáz szerintem, hogy manapság az a "menő", ha 15 évesen már a "10." pasival csinálja az ember. :S
nálam is ez -.-" anti- és aszexuális vok. én jólérzem magam sex nélkül is. nem is vágyom rá és nem is érdekel. hazudj egy jót, mert az embereknél néha jó nem őszintének lenni..ha igy boldog vagy, ezen ne rágd magad
L/17
Hmm. Nem baj.
Én is szűz 22 éves főiskolás és Én vágyom a szexre,a szerelemre, de a szex és a szerelem nem vágyik rám.:((
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!