Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves lány vagyok, és még...

20 éves lány vagyok, és még szűz. Nem hiányzik se a szex, se egy barát. Nem is volt még, csak 2, de nem bírtam csak 3 hétig. Bulikban flörtölgetek, de semmi több. Mi van velem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Légy nyitottabb,próbálkozz,csak vágysz a szíved mélyén ennyi idősen a szerelemre.Az a természetes,nem az,ha neked elég a suli,haverok,sport,végül is felnőtt nő vagy.Jó,lehet,hogy fiús természetű,vagy vadóc,nem azt mondom,hogy változz meg,csak nyiss jobban az ilyen érzelmi dolgok felé.
2009. szept. 30. 21:31
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Nincs ezzel semmi baj, én is 20 éves vagyok és még szűz, inkább karriert építgetek és majd lesz egy jó állásom, csajozni nincs időm:s

20f

2009. szept. 30. 21:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha aktakukac leszel egy irodában,akkor sem lesz időd másra ,csakis a karrieredre???Mondd csak,te élni is fogsz közben???
2009. szept. 30. 21:39
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Jobb 20milliós kocsival járni meg jó házban lakni mint a minimálbér, úgy hogy "éltem" közben:D Nem aktakukac hanem közlekedésmérnök:)
2009. szept. 30. 22:09
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Én azért elmennék orvoshoz, hogy minden hormon rendben van-e?
2009. okt. 1. 01:54
 16/28 anonim ***** válasza:
49%

Mi van veled?

Még nem dugtak meg rendesen, az!

2009. okt. 1. 14:25
 17/28 anonim válasza:
88%
Vagy egyszerűen nem vagy még kész komoly kapcsolatra, vagy hormonális dolog lehet. Nem baj, ha még szűz vagy, érezd jól magad, de ha úgy érzed, hogy néha jó lenne odabújni valakihez, akkor azért próbálkozz. Ha végképp semmi, még mindig ott van a saját nemed ;D. Najó, ez csak vicc volt. Keresd az érzelmeket, mert ha elragad a szerelem, nincs megállás! :)
2009. okt. 1. 18:55
 18/28 anonim válasza:
85%
ez hormonok kérdése. hogy mondjátok neki h változzon meg, jesszus^^? ez semmi viselkedési hiba...
2009. okt. 1. 19:59
 19/28 anonim ***** válasza:
79%

hát szerintem eljön neked is az az időd amikor nem számitasz rá és rád talál egy fiu (vagy fordítva) :D és onnantól kezdve fordul meg minden. Haverok, buli, fanta sőt a karriered se fog érdekelni ha belezúgsz. Észre veszed hosz szarsz inkább mindenre csak Ő legyen meg ha minden más gátol--hozzáteszem. Rájösssz a buli se boldogít mert ott is Őt keresed és nemvagy kiváncsi senkire. :DD velem igy volt. Namost én nemtudom hogy tud szerelmes lenni egy csaj (én nemhiszek ebbe) azt tudom hogy pasi tud szerelmes lenni de nagyon !!:$ én voltam az 2x is és olyankor szídom magam hogy az a nagyon szerelmes korszakom elég későn jött meg 16 és 19 éves koromba :SSS más ugyan ezen túl van már 13-17 évesen legfeljebb és a legközelebbi kapcsikat már simán "túlélik" szerelem nélkül. Énis ilyet akarok csak az a baj hogy amig nem érdekelt engem se semmi (suli, buli, karrier, pénz, játék) adddig nem tudtam mennyire szeretethiányos is tudok lenni !!!!!!!!

amugy én egy Srác vok 19 éves. puszi (K)

2009. okt. 1. 21:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont olyan vagyok, mint te. 23 éves vagyok és szűz és nincs barátom se, de nem is akarok. Jól érzem magam egyedül.
2009. okt. 2. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!