18 éves egyedülálló szűz lány vagyok, aki már nagyon kívánja a szexet. Viszont barát híján belemenjenek akármibe?
Számodra mennyire elítélendő? Nem kell megfelelned senkinek, ha úgy esik jól, egy éjszaka alatt is elveszítheted a szüzességedet. Persze, később nem úgy fogsz rá visszagondolni, mint életed legszebb élményére, de a "tehertől" megszabadulsz. Kérdés, hogy neked melyik fontos.
Nincs attól szebb, mikor életed első szerelmével vagy együtt először.
Egyébként gondolom, nem igaz, hogy nem kellessz senkinek, már ezen a fórumon is sok fiúnak megfordul a fejében, hogy szívesen megismerkedne veled.
De mondom: az a lényeg, hogy NEKED mi a fontos!
Szia!
Én nem komoly kapcsolatban vesztettem el de nagyon jó volt és nem bántam meg.( Én úgy gondolom ez nem elítélendő!) Viszont hozzá teszem nem olyan volt akit nem ismertem mert szerintem olyannal nem kéne. Valaki olyat "keress" akit azért egy kicsit ismersz. Ha olyannal leszel akit egyáltalán nem ismersz nem valószínű, hogy túl jó lesz.
hát, én sem tulajdonítottam nagy jelentőséget a sokak által felfújt szüzesség témának. én sem egy komoly kapcsolatban, hatalmas szerelemben vesztettem el.
kavartunk, elvoltunk, megtörtént.
és nem bántam meg, nem elítélendő, csak ne olyan emberrel tedd ezt akibe te fülig szerelmes vagy, ő meg csak egy dugást akar, na AKKOR megbánod.
de úgy mint én, hogy nem vettük egymást komolyan, cska így elvoltunk, azzal semmi baj nincsen.
Húha,köszi ezeket a gyors válaszokat! :)
Az 'nem kellek senkinek' rész azért annyira nem teljesen igaz, inkább úgy kéne pontosítani, hogy sose annak kellek, aki nekem is kéne. Viszont hallottam már ilyet is vissza, hogy aki mer nem kezdeményezni, az azért van mert túl 'jó'nak tart (mint már írtam idegennél,buliban: külső miatt, ismerősnél: külső és belső miatt), és ez elég elkeserítő. Pedig egyáltalán nem kellene tőlem tartani :)
Újra a 18:48-as válaszoló vagyok. Szerintem az a fontos, hogy azért ne egy buliba menj el és ott valakivel mondjuk (a wc-be)csináld !
Akivel én voltam igaz nem voltunk szerelmesek egymásba+ ő idősebb is volt de én már nem bírtam magammal annyira bejött a pasi és nagyon jó volt vele.( a szexre épült a kapcsolatunk de nem bántam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!