Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves egyedülálló szűz lány...

18 éves egyedülálló szűz lány vagyok, aki már nagyon kívánja a szexet. Viszont barát híján belemenjenek akármibe?

Figyelt kérdés
1,5 éve nincs barátom (én se értem miért :() és anno nem adtam oda magam neki, úgyhogy még szűz vagyok. Mostanában viszont néha nagyon megkívánok valakit és már azon gondolkozok, hogy egyéjszakás kalandban veszítsem el a szüzességemet - ami egyáltalán nem volt minden álmom, de mit tehetnék, ha nem járok senkivel? Nem szeretnék örök életemig várni és az lassan azt veszem majd észre, hogy 19 leszek és egyedülálló és szűz... tehát szerintetek mit tegyek? Csinosnak, okosnak mondott lány vagyok, tehát ha lehet ilyet mondani, kifejezetten el is vagyok keseredve, hogy \\\\\\\'senkinek se kellek\\\\\\\'. Viszont mennyire elítélendő az, hogyha csak a vágy hevében 1 éjszaka vesztem el a szüzességem?
2009. ápr. 28. 18:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem se kell túlzásba vinni ezt a szüzesség dolgot. Azért nem lehet mindig a nagy szerelemre várni! Én is olyan pasival voltam aki szexuálisan nagyon bejött de nem ő volt a nagy ő. Viszont eszméletlenül jó volt vele.
2009. ápr. 28. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Én is így voltam vele. Ne csináld!!! 17 éves koromig piszkált mindenki,hogy de miért nem szexelsz már, meg stb..meg hát akartam is a dolgot, de nem volt senkim. Egy jó barátommal akartam lefeküdni, de abba is hagytuk elég hamar a dolgot,mert rájöttem,hogy nem így akarom megtenni,és nem is esett jól,hogy hozzám ért. Vártam 20 éves koromig, jött Ő és vele történt meg a dolog. Azóta áldom a sorsot,hogy meggondoltam magam 17 évesen,és az igazi szerelmemnek adtam magam oda. És a legtöbb esetben az első nem valami jó érzés..nekem specko nagyon fájt..de még mindig másabb azzal átélni, akit szeretsz és bízol benne. Én is kívántam a szexet előtte, de jobb híján beértem a 2 kezemmel :)

Én azt tanácsolom, várj még! Nem maradsz le semmiről!

2009. ápr. 28. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
A boldogságot keresd, ne a szexet. Ha boldogságot találsz, szex is lesz. Ennyi. Ne hozz hirtelen döntéseket! Ha teszem azt, elveszted valakivel a szüzességedet, akit többet nem is látsz, és egy hónap múlva jön az igazi, mit mondasz neki?
2009. ápr. 28. 20:29
 14/20 anonim válasza:
76%
Szia! 20 éves egyedülálló srác vok. Nyitott vagyok bármiféle kapcsolatra, akár komolyra is! :D Ha ismerkedni akarsz, nyugodtan írj priviben! :D
2009. ápr. 28. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el. mondjuk egy szorakozohely wc-jében mint előttem irták,tényleg gusztustalan, (megjegyzem nem cska az első alkalom),de ha van rá jelentkező,és mindketten ugyanazt akarjátok (jelen esetben cska szexet),akkor miért ne? Dönts úgy,ahogy szetretnél,ne úgy ahogy mások mondják.. Ha egy hónap múlva jön a "nagy ő",akkor sincsen semmi.tudtommal nem cska szüzen lehet a "nagy ővel" lefeküdni,aki korán sme biztos,hogy az:-) Egy szó mitn száz,legyen meg a vágy,akard,és akkor nem lehet rossz.

Nem kell túl spilázni ezt a nagy ő és a szüzesség "mint kincs" dolgot. Mindenki elkezdi valamikor,a szex alapvető ejmberi szükséglet,jó dolog,ha jó emberrel történik (ez nem csak szerelmesek közt igaz).Hát nekem ennyi a véleményem.

2009. ápr. 28. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
várd meg az igazit,sokkal jobb élmény lesz:)!Én is szűz vagyok 22,és én is kívánom már,de azt akarom,hogy ne egy rossz emlék maradjon:)!
2009. ápr. 28. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, érzeni, valamilyen belső sugallat csak van, nem? Én is így voltam vele, gondoltam arra hogy majd egyéjszakás kalandnál veszítsem el a szüzességemet. De valamiért mégsem tettem. Vártam 20 éves koromig, akkor ismerkedtem meg Vele, elkezdtünk járni, és megtörtént... És nem bántam meg hogy vártam!!! Én azt tanácsolom, várj még egy kicsit, mondjuk fél évet-évet, és ha akkor sem sikerül senkivel komolyan összejönni (aki potenciális lehet egy normális kapcsira), akkor vedd fontolóra a dolgot. De ne siess vele, 18 évesen még nem vagy lemaradva hidd el!!! Az csak egy dolog, hogy kívánod a szexet, de ha egy olyasvalakivel éled át először akit ismersz, szeretsz, és akiben megbízol akkor utána is sokkal jobb lesz a szexuális életed! Ezt tapasztalatból mondom. Ne dönts hirtelen, meggondolatlanul! Csak okosan! Sok sikert!
2009. ápr. 29. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Figyelj! Felnott vagy, te dontod el hogy mit es kivel es hol es mikor akarsz ;) !

Szoval ha szet tudod valasztani a szerelmet a kalanddal akkor egy ejszaka is lehet olyan gyonyoru mint egy kapcsolat.. csak ez epp testi :P

Amugy baratnok ha pletyosak inkabb hallgasd el elolluk..hisz csakis rad tartozik a sexualis eleted!

sok sikert.. es jo dontest..

mert nah az elsore mindig visszaemlekszel es ez nagyon igaz!!!

2009. ápr. 29. 18:07
 19/20 anonim válasza:

Szia!

Szerintem ez az egyéjszakás dolog egyáltalán nem eltélendő! Ez a te magánügyed! De szerintem tényleg olyannal tedd meg előszőr akivel viszonozzátok egymás érzelmeit!!! Szerintem így nem éri meg! Nagy árat fizetnél érte!! Ki tudja lehet érzelmek szövödnek! És utána?? Ugye akkor már nem lesz olyan jó...

Sajnos én is ilyen cipőben jártam... Pedig 23 múltam!!!

A lehető legszebb volt amit el lehet képzelni!!!

De utána sokat szenvedtem...

Csinos vagy ! okos vagy!! :)

Fel a fejjel!!!!

Jó keresgélést és sok sikert!!!

2009. júl. 1. 18:56
 20/20 anonim válasza:

Szia!

Szerintem 1 éjszaka altt elveszteni nem elítélendő!!! Ez Csak és kizárólag a te magánügyed! Szerintem olyan valakivel tedd meg a dolgot akivel visszonozzátok egymás érzelmeit!!

Mert ha esetleg érzelem szövődik, elkezdez kötődni hozzá.

Először szép és jó minden...És utána???

Hidd el nem éri meg!!

Szép vagy okos vagy!! :)

Fel a fejjel!!!

Jó keresgélés és sok sikert!!

2009. júl. 1. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!