20 éves lány vagyok, és még szűz. Nem hiányzik se a szex, se egy barát. Nem is volt még, csak 2, de nem bírtam csak 3 hétig. Bulikban flörtölgetek, de semmi több. Mi van velem?
16 éves lány vagyok és így vagyok vele. Néha jó lenne odabújni, de ennyi.
Igaz volt barátom 13-14 éves korom körül néhány, de csak csók volt és már akkor is volt, hogy úgy keltem fel, hogy jaj, ne ma is találkoznom kell vele pedig inkább mást csinálnék. Jó ez kicsit gyerekesnek tűnik, de most is így van. Inkább legyenek jó jegyeim és vegyenek fel az egyetemre. Én is szeretnék jó házban lakni, és 20millios kocsival járni :) ;)
Végülis mindenki azt csinál amit jónak érez.
Valakinek az az élet hogy minden hétvégén a dizsiben a földig issza magát és netán megdug vagy megdugatja magát pár emberrel,utána meg füvescigik....és a többi.Azt vagy kinől ebből a korszakból vagy valami alkesz,drogos hajléktalanként egy lepukkant kocsmába meséli milyen szép volt a fiatalkorának pár éve.
Valakinek meg az-az élet hogy tanul vagy dolgozik,tartja magát valamihez,és az élete magasabb röptű céljait elérve(ami boldoggá teszi)családot alapít és boldogan él amíg el nem hantolják.
Valakinek meg az-az élet ha feláldozza egész életét egy eszméért vagy saját ideáiért,amivel talán egy általa elképzelt szebb világ eljövetelét segítheti elő(Mint én).
Köszi, hogy írtatok. Már elég sokszor vágták a fejemhez, hogy legyek apáca, de ezen egy jót nevettem mindig. Érdekes módon mindig olyan emberek mondták, akik minden hétvégén mással voltak vagy nem vitték az életben semmire...
Kezdem elfogadni, hogy későn érő típus vagyok, nem akarom mostmár azért sem elkapkodni, megvárok egy normális pasit, akit majd szeretek is és viszont szeret. :)
Bulizni meg járok (nem sűrűn), olyankor iszom is alkoholt (tudom, hogy hol a határ), nyitott vagyok az emberekhez, egyszerűen még nem találtam olyan pasit, akivel eltudnék többet képzelni. :)
hát szerintem meg más mind a két dolgot egyszerre megtudja oldani.
Egyszerre tanul és csajozik/pasizik. Ezek az igazi emberek. Egyszerre több dologra oda tudnak figyelni. Náluk nincs az hogy hjujj létre jön egy ötlet miszerint másik suli stb sok tanulni való és akkor pl ez miatt dogjam a bnőmet!!! :O eszembe nem lenne. Tudjam mi az élet fiatalon. Mi az hogy dolgozni akár napi 3000 ezerért, tudjam mi az hogy bulizni hajnalokig (drogok nélkül) tudjam hogy mit jelent huzamosabb ideig unatkozni és amikor télleg senki nemfoglalkozik velem. És azt is tudjam hogy milyen érzés amikor mindenkiből kissé elegem van már. Tudjam meg:
- milyen nagyjából egy kapcsolat hogy néz ki mit kell csinálni??? Ne 30 éves koromba mindenki rajtam nevessen és eszembe jut levegő után kapkodni mikor már késő.... 30 éves karrierorientált bánat lenni mert attól hogy sokat tanultál egyáltalán nem biztos hogy te 20 milliós kocsival fogsz járni. Az meg a másik fele hogy ha mindig mindenkit leráznék magam körül mert én éppen játszom hogy mennyire elfoglalt vagyok a karrieremmel.... akkor tuti halvány fingom nem lesz a nőkhöz... az meg kissé elutasító minden csajnak.... És mit kapnék 30 évesen???? nah mit? egy kb 50 éves lepukkant rozzant szatyrot aki esetleg érdekből van velem.
Szóval szerintem azért elkéne kezdeni ismerkedni "lazán" nem kell komolyan. Nem kell minden pasit neked mondjuk kapcsolatként felfognod. Tehát ha hívogat valaki és sms-msn akár találka is lesz belőle egyáltalán nem jelenti azt hogy kötelező járni vele. És nemhiszem el hogy ez veszélybe sodorná a 20 milliós álomkocsi reményét kb 10-12 év mulva.
Hozzáteszem. Ha még tanulsz akkor esetleg van ki finanszírozzon. De ha abbahagynád és elmennél csak 70 ezerért minimálbérért dolgozni az pont elegendő ahhoz hogy belízingeljen neked a családból valaki egy luxus kocsit. Majd mire télleg 30-32 éves leszel pont a tiéd lesz :DDD
szóval elmondhatod hogy Te nem tanultál. Csak egy takarító vagy a tescoba és mégis hogy a fenébe van neked Audi Q7-re pénzed?
Nah szal már elkezdhetsz pasizni... abbahagyhatod a tanulást és akár még idén lesz 20 millás kocsid :D (kis segítséggel)
-....am azt még hozzátenném hogy sok olyan fiatal van akinek nem voltak adva azok a lehetőségek mint Neked és mind azoknak akik Ugy vélik karrier az első. Nah figy. Sok csaj és srác otthon jelen levő problémákkal küzd. Amit nemtud megoldani de viselnie kell. Pl szülők válása. költözés, haláleset (átéltem)
namost nekem télleg 17 évesen anno abszolut nemvolt lehetőségem folytatni a 10-osztályt szakközépbe... pedig akartam!!!
most ott tartok hogy van egy 13 éves Fordom (közös) nem lizinges
és egy 11.5 millás lakásom Hitelre. Nem keresek jól de 20 év múlva az enyém lesz. Éltem is buliztam is szenvedtem is és most jólérzem magam. De nem ajánlom a példámat senkinek !!! :S
viszont csak mondom hogy van ilyen is és létezik. EGyedül élek és 19/F
szijasztok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!