Az első sex előtt fontos az orál?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 14:47
2/17 anonim válasza:
Nem, sőt ráértek még azzal, úgy legalább később is lesz "újdonság":)
3/17 A kérdező kommentje:
értem.szval azt még ne erőltessem? inkább ujjazás lazítás képen ?
2011. júl. 31. 14:49
5/17 A kérdező kommentje:
az természetes ha eddig én benyúltam a bugyijába de csak megfogtam és ő még fél egy kicsit megfogni?
2011. júl. 31. 14:54
6/17 anonim válasza:
Persze, ne erőltess semmit! Majd ha magától szeretné, mert akkor nem lesz jó egyikőtöknek sem, és rossz élménye lesz.
7/17 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm a sok hasznos tanácsot! és közvetlen a szeme előtt húzzam fel a gumit ha oda jutunk vagy nem lényeg?
2011. júl. 31. 15:00
8/17 anonim válasza:
Ne mondjatok már hülyeségeket! Fontos előtte, hacsak nem szárazon akarod neki bevágni. Egy életre el is menne a kedve a szextől. Sokan nem nedvesednek be könnyen, hiába kívánják a másikat. Nálam az ujjazás sem működik orál nélkül. Az előjáték nagyon fontos része a szexnek, főleg az első alkalmaknál.
9/17 anonim válasza:
Szerintem viszont első szex előtt fontos bemelegítésként a lánynak egy kis orális kényeztetés.
Egyrészt hogy legalább valami jó is legyen neki benne, mert a többi úgyis csak fájni fog.
Amúgy is jobban ellazul, könnyebb behatolni, és kevésbé is fáj, ha egy orgazmus után veszti el a szüzességét.
Amíg a másik nadrágjába nem mertek normálisan benyúlni, addig meg ez nálatok nem téma.
Legfeljebb nálad.
Csak a szexhez két ember kell, annyi a bibi.
30N
10/17 A kérdező kommentje:
és gumit húzzak ha be akarja kapni?
2011. júl. 31. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!