Ha nem egy szűz lánnyal jövök össze, akkor az első alkalom előtt kérhetem tőle az orvosi papírokat, hogy nincs STD-je?
Vagy ez így egy kicsit illetlen?
Csak mert én szűz vagyok (26).
Ha ennyire nem bízol meg egy csajba, akkor inkább használj óvszert vagy maradj szűz.
A szexuális kapcsolat alapja,hogy a felek kívánják a másik testét. ha ránézel a pi..ra akkor nem támadhat az a gondolatod, hogy most egy kígyó lyukba dugod.
ne legyél már ilyen majom.
szerintem egy csajnak miért lenne ilyen papirja?másik meg az hogy ez 15-20 ezer ft körül van.inkább örülj h valaki lefekszik veled,bocs de gondolom nagy tapasztalattal nem rendelkezel.óvszert húzzál.ha hivatásos lányhoz mész,töl,e kérhetsz papirt,de mondd meg h szűz vagy,mert nem mindenki vállal be.
Szerintem ez teljesen normális kérés. Ha a lány is kellően értelmes, nem fogja rossz néven venni. Én lány vagyok és én is kérnék/kérek a partnertől. Ez nem bizalom kérdése, az embernek az egészsége a legfontosabb.
Úgy is lehet beteg, hogy nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!