Ha összeadjuk, hogy hányféle betegségnél, hány % az esélye, hogy elkapd, végül kijön, hogy 250% az esélye, hogy meghalsz valamilyen betegségbe. :))
Nem lehet biztosra menni. De aki megpróbál, annak leginkább az óvszer az ajánlott.
Amúgy egy kérdés, neked van papírod már, vagy azt csak a csajnak kell?
2011. máj. 14. 22:11
12/36 anonim válasza:
Sztem ne ezzel kezdj! :D Használj gumit, és ha a kapcsolatotok megérik rá, h gumi nélkül szexeljetek, akkor megkérheted h menjen el, de te fizesd! Mert az tényleg paraszt dolog lenne h elküldöd, és még költségekbe is vered XD
2011. máj. 14. 22:14
13/36 A kérdező kommentje:
Még soha nem szexeltem, még minek kéne nekem? Vagy anélkül is lehet valamim? Fenébe, régen volt már az a szexuális felvilágosítás :)
2011. máj. 14. 22:14
14/36 anonim válasza:
Komolyan nem értem miért ellenzik ezt a válaszolók. Eleve úgy lenne fair minden kapcsolatban, ha ezt tisztáznák a felek. És a bizalomról se kéne ódákat zengeni, az már rég kiveszett a társadalomból. Ha az anyádban, apádban nem bízhatsz meg 100%-osan, akkor majd egy idáig ismeretlen emberben megbízol... Mert a szerelem elvakít. Tudnád hány embert ejtettek így át, és azóta több, mint felük AIDS-es. Nemrég olvastam egy ilyen cikket, nem játék.
2011. máj. 14. 22:16
15/36 anonim válasza:
Persze, hogy szex nélkül is lehetsz nemi beteg, pl A HIV-fertőzés vér, ondó, előváladék, hüvelyváladék és anyatej útján terjed.
Szóval akár te is adhatsz neki betegséget, s előtte még dokihoz is elküldenéd, NA EZ MÁR POÉNNAK IS ROSSZ.
2011. máj. 14. 22:17
16/36 anonim válasza:
Kedves kérdező,szégyelld magad! Ilyet kérnél egy lánytól? A szeretet alapja a bizalom. Ha 26 évesen szűz vagy,akkor gondolom,valóban hiszel az igazi szerelemben. Na már most az igaz szerelem nem kételkedik semmiben. Ne gyere össze ribancokkal,vagy igen,menj hivatásoshoz. Meg a francba. Elképesztő emberek vannak...még hogy nem sértő. Rohadtul bántó lenne ilyet kérni.
2011. máj. 14. 22:18
17/36 anonim válasza:
Igazi szerelem? Hány szerelmest fertőzött már meg a párja, azért, mert elhallgatta, hogy beteg??? Ha elővigyázatosak lettek volna az érintettek, akkor még aktus előtt kiderült volna, és nem lennének halálraítéltek.
Sokan nem hiszik, hogy ilyesmi megtörténhet velük, de majd ha jön a kemoterápia, meg a sugárkezelés, küszködés az immunerősítéssel, akkor majd észbe kapnak. Legyen már eszetek könyörgöm. Mindkét fél vizsgáltassa meg magát, az a legtisztább. Egy komoly és érett kapcsolatban manapság nem lehet ez gond.
2011. máj. 14. 22:26
18/36 anonim válasza:
megtörténhet helyett nem történhet meg-et akartam.
2011. máj. 14. 22:27
19/36 A kérdező kommentje:
Akkor Afrikában nincs igaz szerelem, mert ott kb. mindenki hordoz STD-t :D:D:D
2011. máj. 14. 22:30
20/36 anonim válasza:
Persze,bárkinek lehet bármilyen betegsége,de ami sok az sok.Én nem csodálom,hogy a kérdező még ennyi idősen is szűz,szerintem az is fog maradni még egy jó darabig ilyen hozzáállással. Szerintem ha ennyire félsz,akkor nem kell szexelni.Ha eddig kibírtad,ezután is ki fogod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!