Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem egy szűz lánnyal jövök...

Ha nem egy szűz lánnyal jövök össze, akkor az első alkalom előtt kérhetem tőle az orvosi papírokat, hogy nincs STD-je?

Figyelt kérdés

Vagy ez így egy kicsit illetlen?

Csak mert én szűz vagyok (26).

2011. máj. 14. 21:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Miért, nem valószínű hogy egy 25 évesnek rengeteg pasija volt? Hisz már 10 éve él szexuális életet.
2011. máj. 15. 18:35
 32/36 anonim ***** válasza:
Az eleg nagy baj kerdezo, ha azt hiszed, hogy mindenki 15 evesen kezdi. En majdnem 25 vagyok, csak egy ferfi volt es lesz is, aki a ferjem. Az en ismerettsegi koromben sok lanynak 1-2, max. 3 hosszutavu baratja volt, nem tobb. Lehet, hogy te nem jo retegbol valogatsz?
2011. máj. 15. 18:38
 33/36 anonim ***** válasza:
25 évesen rengeteg? Átlagosan 3-at mondanék arra a rengetegre. Amúgymeg, HASZNÁLJ GUMIT ha beszari vagy, erre találták ki.
2011. máj. 15. 20:25
 34/36 anonim ***** válasza:

Ott hagynám a fenébe aki ilyet kérne. Baromira sértő, hogy lotyónak nézne.

19/l (szűz)

2011. máj. 15. 23:10
 35/36 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy lány osztálytársam, aki csináltatott szűrést a barátjával, mielőtt lefeküdt vele, a lány még szűz volt akkor, a fiú szó nélkül belement, ez 7-8 évvel ezelőtt volt, ma boldog házasok, szóval ilyen is van, és azért ez más:-D

Egyébként én is elküldeném a francba azt a pasit, aki ilyet kérne.

Én figyelek annyira magamra is, hogy ne kelljen mit titkolnom, 1x csináltam egy hülyeséget ilyen téren (nagyon szerelmes voltam valakibe, és lefeküdtünk gumi nélkül, mert "neki úgy kényelmetlen"...:-S), de utána nem hagyott nyugodni a dolog, és elmentem megvizsgáltatni magam, nem szedtem-e össze valamit. Nem lennék akkora szemét, hogy ha vmi bajom van, akkor azt elhallgassam, na de papírokat kérni... Vagy van egyfajta bizalom, vagy nincs, akkor meg az egésznek semmi értelme.

2011. máj. 16. 15:09
 36/36 anonim válasza:
Azóta is szűz vagy kérdező vagy sikerült valakit össze szedni ? :D
2020. szept. 12. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!