Ha nem egy szűz lánnyal jövök össze, akkor az első alkalom előtt kérhetem tőle az orvosi papírokat, hogy nincs STD-je?
Figyelt kérdés
Vagy ez így egy kicsit illetlen?
Csak mert én szűz vagyok (26).
2011. máj. 14. 21:49
21/36 A kérdező kommentje:
Furcsa azt tapasztalni, hogy a prostik többet törődnek az egészséggel és a higiéniával, mint az ún. rendes lányok. Lehet hagyom is őket a fenébe...
2011. máj. 14. 23:03
22/36 anonim válasza:
De amúgy ezt miből is szűrted le? Nagyon sokan szexelnek csak gumival, nem értem amúgy a problémádat, persze h vannak problémáid az világos, de nehogy már még te legyél megsértődve :S
23/36 anonim válasza:
El sem gondolkodsz azon, hogy talán tényleg a válaszadóknak van igaza? Lehet, hogy nem véletlen az, hogy szűz vagy 26 évesen...
19/L
24/36 anonim válasza:
Embeeeer, használj gumit és a probléma megoldva... nem kellenek ide papírok.
25/36 anonim válasza:
Kedves kérdező,akkor hangnemet váltok. Te egy s*ggfej vagy,és ilyen agyi szinttel nem is kell ezen a témán gondolkoznod! Inkább egy szétdugott prostival szexelnél,mint egy "normális" lánnyal? Valamit javasolok,egy pszichológust. Mennyi kretén ember van!
26/36 anonim válasza:
Amúgy megvan már a "szerencsés" csaj vagy csak előre időpontot akarsz foglalni a dokinál?
27/36 anonim válasza:
Az autó sem műszaki vizsgával megy, viszont ha nincs rajt, könnyen lehet hogy elszáll rajt a fék és egy fának rohansz... A szex is kicsit ilyen, gondoljatok már bele!
A kérdezőnek pedig ha efelől kétsége van akkor beszélje meg a barátnőjével hogy menjenek el együtt vizsgálatra, megfogja érteni hogy neked FONTOS az egészséged. Szerintem egyáltalán nem illetlen, mert akárki akárhol akármiért elkaphat nemi betegségeket, és nem is kell hozzá feltétlen nemi kontaktus.
Keep on trollin' 17F
28/36 anonim válasza:
Nyugodtan kérj ilyen papírt a lánytól, de garantálom neked hogy nem fog veled lefeküdni... Mert ezzel a kéréssel eleve azt feltételezed hogy rengeteg pasija volt és még nem is védekezett velük.. HA, ismétlem HA:P összejössz egy lánnyal csináljátok óvszerbe, aztán egy idő után ha megismered esetleg óvatosan fel lehet vezetni a dolgot...De először muszáj bíznod a másikban! ha normális lányt választassz,(értsd úgy hogy nem egy átbulizott éjszaka után viszed fel magadhoz) akkor kicsi az esélye hogy AIDS-es lesz vagy bármi ilyesmi; de éppen ezért használj gumit, a többi meg jön magától. Az az álláspontod hogy akkor inkább megyek prostihoz...EMBER gondolkozz már... De hát nekem édesmin1 végülis, csak ilyen hozzáállással 26 évesen nem tudom mit akarsz... Egy lánynak rohadt sértő lehet az ilyesmi, szóval csak 1 jótanács: ne ezzel indits egy ismerkedést..
29/36 anonim válasza:
Az igen. :D Óvszer esetleg? DE olyannal feküdj le, akiben megbízol... ;)
30/36 anonim válasza:
Megbízni megbízhat bárkiben, de mivan ha a másik meg esetleg nem is tud arról hogy nemi beteg? Vagy ha eltitkolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!