Borozgatás az első alkalom előtt?
Tudom, tudom, nem alkohollal kéne oldani a feszültséget, de: a barátommal már jó néhányszor nekiálltunk az első alkalomnak (mindkettőnknek az), és akármennyi előjátékot is szántunk rá, a vége mindig az lett, hogy iszonyatosan fájt amikor be akart hatolni (pedig be is nedvesedtem). A párom nagyon óvatos volt, és mindig nyugtatgat is, de most már kezdek feszült lenni a helyzettől.
Ha meginnék előtte 1 deci bort mondjuk szerintetek nem érezném kevésbé a fájdalmat?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1 deci bortxddd be se érzed
Totál részegre is leihatod magad,de egyrészt elég visszataszító látvány ha egy lány részeg.Másrészt ha alkohol nélkül nem tudsz feloldódni akkor piával sem fogsz tudni..
Ne igyál,inkább várjatok,vagy oldódj fel..
Hány éves vagy?
A bor nem rossz ötlet: egy romantikus borozgatás ad némi alap hangulatot, de ne maga az alkohol hatása legyen a fő hogy semmi kép se stresszelj rá a dologra, ne koncentrálj és ne ugy állj hozzá, hogy na most lesz és felkészülök! Legyél laza és türelmes! Hajrá! :)
Nem hiszem, hogy ez jó ötlet, mert akár le is ihatjátok magatokat, és full részegen tuti hogy védekezni is elfelejtetek. Igen, első alkalomkor is lehetsz terhes. Szerintem csináljátok nagyon lassan a behatolást, és lassan tágulni fog a hüvelyed. A fájdalmat pedig bizony addig tűrni kell. Én se tettem anno másképp, és mégis sikerült, pedig iszonyatosan fájt. De miután átszakad a szűzhártya (ekkor folyni kezd egy ideig "onnan" a vér), utána csak könnyebb lesz, hidd el.
Ismétlem, azt ajánlom semmi alkohol.
18 vagyok, és eszembe sem jutott leinni magam :) Azért is írtam az egy decit, mert arra gondoltam, hogyha ezt együtt megiszogatjuk talán még egy kis hangulatot is teremt. A védekezést már rég megbeszéltük (óvszer), és gyakoroltuk is a használatát, hogy élesben könnyebben menjen.
Csak kíváncsi voltam, hogy tényleg nem-e lesz kevésbé fájdalmas a dolog egy kis lazítás után, mert eddig mindig nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!