Kinyalt a barátom, mégsem élveztem annyira mint gondoltam. Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Nos, szűz vagyok még, de viszont bízok a páromban, tudom, hogy szeret és úgy érzem ő az a srác akit mindig is akartam.:D Őrülten szeretem. :) És ő is engem. Valamilyen szinten megváltoztattam őt. Eddig eléggé hogy is mondjam "kicsapongó" életet élt. De most megváltozott miattam. Komoly kapcsoltunk van. És ő vár rám. Az orális "kielégítés" is az én ötletem volt. Ő meg persze, hogy belement. ;) Nem volt rossz, vagyis igazából szinte semmit sem éreztem. Pedig a srácnak van rutinja. Már volt orgazmusom önkielégítés során. És hamar eljutok a csúcsra. De most volt valami probléma. Félek, hogyha ezt nem élveztem a szexet sem fogom később. Valami ötlet? 15/L2011. júl. 27. 18:55
11/12 anonim válasza:
Nyugi, összeszoktok. Amiatt sem aggódj, hogy egy picit irányítani kell, vagy elmondani, mert ez is visszajelzés. persze a formáját meg kell adni azaz ne azt mondd, hogy csapnivalóan csinálja, mert olyan gátlást raksz bele mint ide Kenya, hanem azt hogy amikor ezt meg ezt csinálja az jó volt/jó lenne.
Ezt tanulni kell, hiába van tapasztalata, azért te nem vagy egyik exe sem (más kérdés, hogy a fiúk gyakran füllentenek kisebbet lehet nem is pont annyi volt a kapcsolata..)
12/12 anonim válasza:
Annyira nagy rutinja nem lehet ha nem veszi észre hogy mi a jó és mi a rossz vkinek a gyors a jóh vkinek a lassú vkinek a gyenge vkinek az erős mind kikéne probálnia és észlelni a testi jeleket de amugy lehet idegeségtől fáradságtól stb stb sztem elfog múlni ez a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!