Dvdíró probléma? Vettem egy új dvd írót, mert úgy
gondoltam, hogy a régivel van a probléma, de mégsem.
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hátha esetleg valaki tudna benne segíteni:vettem egy új dvd írót,mert úgy gondoltam,hogy a régivel van a probléma,de mégsem.A lényeg,hogy az írott dvd-t beolvassa és minden gond nélkül le is játsza,de az üres dvd-t még csak fel sem ismeri.Mikor rákattintok a meghajtóra ezt írja ki: F:/nem érhető el. Nem megfelelő funkció
2010. dec. 29. 14:56
1/9 anonim válasza:
Ez természetes.
MINDEN korongot lejátszó eszköz így reagál ha egy ÜRES lemezt raksz bele.
Azért, mert még nincs rá írva az a struktúra, amit be tudna olvasni.
2010. dec. 29. 15:17
2/9 anonim válasza:
LOL, mégis mit kéne kiírni egy üres formázatlan lemezre? Persze, hogy nem elérhető, mivel nincs rajta semmi.
2010. dec. 29. 18:33
3/9 A kérdező kommentje:
Értem!Szoval nálatok sosem jelent meg az egyik meghajtón,hogy cd van benne az elég érdekes mert itt erre mi felénk mindenkinek kiírja a meghajtó,hogy üres cd van benne vagy éppen egy írott.nem hiszem,hogy bonyolult lettem volna azzal,hogy azt írtam az üres cd-t/dvd-t még csak fel sem ismeri és azt sem hiszem,hogy nekem lenne ennyire szuper gépem,hogy eddig kiírta,hogy üres cd/dvd van benne most meg nem!szoval aki tudja a megoldást az írjon!!!!
2010. dec. 30. 07:54
4/9 anonim válasza:
Itt az a lényeg, hogy Neroval vagy más DVD író programmal tudsz-e rá írni. Az lényegtelen, hogy a Sajátgép milyen üzenetet ír ki az üres lemezre
2010. dec. 30. 09:23
5/9 A kérdező kommentje:
de nem lehet semmivel sem írni!!!!!nem veszi észre,hogy van bent cd!Úgy csinál mintha nem is tettem volna be cd-t,kiírja,hogy helyezzen be egy üres lemezt!
2010. dec. 30. 10:30
6/9 anonim válasza:
Akkor viszont az van, hogy a DVD író nem szereti a lemezt amit vettél.
Milyen DVD íród volt, most milyen van és milyen lemezre akarsz írni?
2010. dec. 30. 10:45
7/9 A kérdező kommentje:
LG a régi is LG volt és maxell lemezem van.a régi írt normálisan ezekre a cd-re nem hinném,hogy azzal lenne a probléma.Aztán történt valami és se a régi se az új nem ír.
2010. dec. 30. 12:51
8/9 anonim válasza:
Hát jól kifogtad. Az LG a legsz*rabb márka a DVD írók közt. Pioneer vagy Samsung a jó. Egyébként az, hogy Maxell semmit nem jelent, a DVD író a média kód alapján azonosítja a DVD-t és ha nem ismeri azt a média kódot akkor nem olvassa be. Pont a Maxell a lutri, mert ő saját gyárban kevés lemezt gyárt, inkább vesz Ritek vagy Philips lemezeket és átcímkézi. Tehát régen másfajta Maxell lemezt vettél amit ismert a gép, a mostaniak meg újabbak és nem ismeri.
Firmware frissítéssel lehetne próbálkozni ami arra van, hogy frissíti az "agyát" a DVD írónak csak ehhez tudni kéne a pontos típusát az új DVD íródnak. Ha megírod akkor esetleg tudok segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!