Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal óvszert használunk....

A párommal óvszert használunk.4.napja késik.Veszek ma tesztet,de előtte gondoltam megkérdezem,hogy lehetek-e terhes? Eddig sosem volt probléma.

Figyelt kérdés
A gumit csak akkor szokta felhúzni,mielőtt elélvez.Tehát sosem élvez belém.De én úgy tudom,életképes spermiumok közösülés alatt is távozhatnak,tehát nem feltétlen csak akkor lehetek terhes ha belém élvez.Igaz ez?Köszi a válaszokat előre is.
2009. jan. 26. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
sajnos elovaladektol is lehetsz terhes, nem 100 szazalekra, de esely van, emellett miota egyik baratnom gumi mellett lett terhes,ugy hogy nem szakadt ki, en szkeptikus vagyok. Ha kesik, akkor van egy ksi ok aggodalomra, vegyel tesztet es meglatod. mikor volt peteeresed?
2009. jan. 26. 12:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Kiszálmolgattam úgy kb-ra,h mikor volt a legesélyesebb a teherbe esés ha naptár módszerrel csináltuk volna.Az a jan 10-17 között lett volna...Hát ezt a hetet pont végig szexeltük,mert együtt lehettünk.kb másfél óra múlva úgyis kiderül,de addig halálra izgulom magam.Azt szokták mondani,vannak olyan nők,akik megérzik,ha terhesek.Hát én úgy érzem.Lehet h már csak amiatt,h túl sokat foglalkozom a dologgal és már beképzelem azt is,h érzem....
2009. jan. 26. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha a peteérés a 14-16. napon követekezik be,akkor jan8-10...
2009. jan. 26. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a dolog kimenetele, majd írd már meg, hogy mi is van végül!
2009. jan. 26. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
elso vagyok, ird meg, mi lett.
2009. jan. 26. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Lehetsz, mivel az előváladékban is lehet spermium. Olvasd el a gumi használati utasítását...Benne van, hogy azelőtt kell felhúzni, mielőtt betenné, nem mielőtt elmenne. Szal ne csodálkozz, ha terhes leszel.
2009. jan. 26. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Okés,majd megírom.Fél2kor nyit a patika ebédszünet után... :)
2009. jan. 26. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi Pharmatex hüvelykúpot használtunk, és úgy lettem terhes tavaly. Úgyhogy bármi lehetséges!

Azt nem írtad, hogy örülnél esetleg neki, vagy nagyon nem szeretnél most babát?

2009. jan. 26. 13:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Na nem vagyok terhes(legalábbis a teszt szerint)de megijedtem,mert nem szokott késni...

Amúgy nem tervezünk még babát,de nem bánnám ha lene,meg sztem a párom se...Szóval ha becsúszna,biztos,h megtartanánk.Köszi a válaszokat. :)

2009. jan. 26. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó hogy így gondolkozol :) Teljesen abortusz ellenes vagyok. Amúgy szerintem ez a megszakításos védekezés nem a legjobb és legbíztonságosabb. Szóval ha még annyira nem szeretnétek babát, akkor a veszélyes időszakban a párod is csak elviseli a gumit :)
2009. jan. 27. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!