Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lassan 1,5 hetet késik a...

Lassan 1,5 hetet késik a babám! A dokim azt mondta semmi probléma nincs, csak még nem akarja elhagyni a kuckóját: ) Biztos nincs semmi probléma? Engem nagyon idegesít!

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 16:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy első baba, 20 éves vagyok!
2010. febr. 21. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a dokim, hogy elso babanal gyakori a 2 hetes tulhordas, szoval ne izgulj! Eddig ugy nez ki, hogy nalunk is igy lesz, 2 nap mulva leszek 40 hetes, de meg semmi jel nincs arra, hogy barmikor a kozeljovoben szulnek. Ha a doki azt mondta, hogy minden ok, akkor tenyleg ne idegeskedj! Kitartas! :)
2010. febr. 21. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy nem lesz semmi probléma:)

Köszönöm a választ, sok sikert neked! És gyönyörű kisbabát:):)

2010. febr. 21. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,én 10 napot hordtam túl,nem lesz semmi gond!

Csak pozitívan!

Könnyű szülést!Sok boldogságot,egészséget!

2010. febr. 21. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia sorstárs! :) Az én picim 4 napja "késik", de nálunk is minden rendben van, úgyhogy azt mondta az orvosom, hogy ne aggódjunk. Végülis egy kis emberkéről van szó, nem a buszról, majd jön, amikor kell. Ha pedig bármi problémát észlelnek, akkor úgy is megindítják a szülést. Szerintem te se aggódj, a baba jól érzi még magát odabent! Ja, nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy vegyek meleg fürdőt. Kérdezz rá az orvosodtól, hogy vajon nálad is segítene-e a meleg víz?! Én is nagyon izgulok már, hogy végre megszülessen:) Könnyű szülést és sok boldogságot a picihez!
2010. febr. 23. 10:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Rendben van, rá fogok kérdezni...Már nagyon várjuk a picit:P...Kibújhatna már...Köszönöm hogy írtál, neked is sok boldogságot(és energiát:P) a picidhez!!!

2010. febr. 24. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!