Holnap buliba megyek, úgy gondoltam, hogy miniszoknyát veszek de jaj. Van egy kis probléma vele. Kérdőjel dísznek?
Szóval átlagos fehér miniszoknya, az a probléma vele, hogy a cibzárja elromlott, meg akartam csinálni és persze elrontottam, leszedtem azt a húzókáját teljesen és nem tudom visszarakni. Vége a szoknyámnak? Vagy valami trükkel leplezhetném a cibzárt? Vagy megcsinálhatom? A lényeg, hogy ne látsszon, hogy nincs felhózva a sliccem!!! :p
U.i: Muszáj ezt a szoknyát vegyem :)
"Amúgy az ZiPzár, nem?"
Nem.
Cipzár, ha már nagyon helyesen akarjuk írni.
Kérdezőnek: bocs az offért.
Sajnos a cipzár kicsrélésénél én sem tudok egyszerűbbet. Patent, tépőzár, stb is jó, de azok se egyszerűbbek.
Ha nem túl hosszú a "lyuk", ahol rossz a cipzár, akkor esetleg egy párizsi kapocs... én félnék ezt használni, mert könnyen szétön, viszont ennél egyszerűbben kevés dolgot lehet felvarrni, mint ezt:
ja francia kapocs! Tudtam, hogy van valami ismertebb neve is. (De párizsi kapocs néven is megtalálod)...
Szóval ami a melltartókon van, nna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!