Szerintetek egy idősebb, vagy egy fiatalabb prosti alkalmasabb a szüzesség elvesztésére?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy, emberfüggő? Igényesebb, lakásos prostikra gondolok.2011. júl. 27. 14:23
41/51 anonim válasza:
Te 22 vagy? Már megbocsáss, de én vaok az a 66%-os, aki szintén 22, és felfogásilag te egyáltalán nem vagy egy szinten velem, és ezt rajtam kívül még pár válaszoló alátámasztaná. Irtó nevetséges vagy, az a szerencséd hogy ez az oldal anonim.
42/51 A kérdező kommentje:
Hidd el, nagyon, de nagyon magasról teszek rá, hogy mit gondolsz. :D köszi bye
2011. aug. 1. 22:38
43/51 anonim válasza:
Így próbáltad felhívni magadra a figyelmet a szánalmas helyzetedre,de a kérdésed valódi mondanivalója ez:20-on x éves fiú vagyok,aki gyáva és töketlen bevállalni egy megmérettetést,és emiatt fenntart egy természetellenes állapotot,és gyűlöli a nőket:)Nem igaz?:)
44/51 A kérdező kommentje:
Vicces a dolog amikor olyan buta emberek, mint te pszichológusnak képzelik magukat :D
szájkaratézhatsz nyugodtan, lefosom :)
2011. aug. 2. 14:26
45/51 anonim válasza:
Ha már prostival akarod akkor mindenféleképpen idősebbel csinálnám.
46/51 anonim válasza:
szüzikeeeee :D
forever alone:) de rá se "ránts" :D
47/51 anonim válasza:
már nem rosszból a prostikat is kell fizetni:DDD de gondolom arra majd futja XDDD
48/51 anonim válasza:
20-24 éves közötti aki 18-22 forint közötti tarifával dolgozik.
49/51 anonim válasza:
Nos kérdező, így 5 év után, 27 évesen mi a helyzet a nőkkel? :D
50/51 anonim válasza:
Tudom hogy 1 évvel később válaszolok, de szerintem még mindig nőgyűlölő. Csak most azért utálja a szebbik nemet, mert nem jött neki össze egy barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!