Szerintetek a felsoroltak közül, melyik a legideálisabb életkor, a szüzesség elvesztésére?
14-16
17-19
vagy 19 felett ??
Csupán azért kérdezem, mert érdekelne mások véleménye, ebben a témában.
előre is köszönöm a válaszokat. :)
Hát ez szerintem nem kortól függ. Attól függ ki mennyire érett testileg, illetve lelkileg. Lányoknál az is fontos mikor jött meg nekik stb. Meg néhány ember az igazira vár meg stb.
Én pl. 14,5 voltam amikor elvesztettük pasimmal ő 17 volt, de pasim előtt én is úgy gondoltam, hogy leghamarabb 17 éves koromban. Nekem ő a nagy ő, már 3 éve együtt vagyunk és már a kezem is megkérte és nem bántam meg, de utálok magyarázkodni, hogy miért olyan korán én nem érzem úgy, hogy korán lett volna. Persze mindenki mást mond, de szerintem nem lehet életkorhoz kötni. 17/L
Szerintem is emberhez kell kötni, nem életkorhoz.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:20
Sajnos a te eseted ritka, ezért szoktam életkorhoz kötni. Mert utána sírnak a gyökerek meg hasonló. Meg még nagyobb szánalmas majmok lesznek. Te nem vagy az.
Nem életkor függű bár szerintem 16-(17) előtt nagyon korai. Mindenesetre ha valaki nagyon nagyon szerelmes akkor kell, hogy megtörténjen.)
L/19
17-19
Annyira izgató és ábránd teli lehet ölelni, csókolni pláne pettingelni a másikkal. Ha valaki ezt kihagyja, sosem fogja annyira teljesnek, mesésnek érezni a szexet szerintem, mint aki tudja milyen volt vágyakozni rá, habár megtehette volna.
23f és 17 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!