Lányok, ha tudatosan készültetek a szüzesség elvesztésére, elkezdtetek előtte gyógyszert szedni?
Kicsit kifejtem. Ha előre tudtad, hogy nagyjából mikor, melyik nap(okban) fog megtörténni az első szeretkezés, akkor már gyógyszerrel védekeztél, vagy csak utána kezdted el szedni? (és az első alkalommal óvszer)
Azért kérdezem, mert egyik barátnőm most vesztette el, és ő már 3 héttel korábban elment nőgyógyászhoz feliratni, 2 héttel az első szex előtt elkezdte szedni, hogy az elsőnél már biztosan védett legyen...
Nem, a mai napig óvszerrel védekezem.
Egyrészt: fiatal voltam, eszembe sem jutott volna annyi idősen tablettát szedni. Még most sem vagyok a híve túlzottan.
Pl egyik barátnőm járt úgy, hogy az elsőt tabival szerette volna, felíratta (nem tudom elkezdte-e), aztán pár hét múlva szakítottak.
Én inkább csak akkor szednék tabit, ha tényleg hosszútávú lenne a kapcsolat, és a fiú "kiérdemelné". Azért ez még is csak egy olyan dolog, amivel a saját egészségemet károsítom.
De az azért dicséretes, hogy előre gondol a védekezésre. Sok kis hülye védekezés nélkül veszti el a szüzességét...
22:33-as vagyok
Amúgy a legnagyobb marhaság "tudatosan készülni" a szüzesség elvesztésére...nem tudom honnan jön ez...minél jobban betervezitek annál görcsösebb lesz...annál rosszabbul fog sikerülni.
Az első alkalomhoz amúgy is ajánlanék óvszert...már csak a fertőzések stb stb miatt...ja és igen igaza van annak a válaszadónak aki azt mondta, hogy tartós kapcsolatba való a tabi.
Én mint mondtam a gyermekeim születése előtt nem szeretnék gyógyszert szedni. Nem hiányzik...
Utolsó: Napra pontosan eltervezni szerintem is hülyeség. De azért védekezésre nem árt előre gondolni. Mert ha pl az utolsó pillanatban derül ki, hogy nincs óvszer, lehet sok tini ahelyett, hogy felfüggesztenék a dolgot, belemegy a megszakításos védekezésbe.
Nálunk mikor már szóba került a szex, akkor vettünk óvszert. Igaz, csak később használtuk, de azért jó volt a tudat, hogy ha esetleg oda jut egy este a dolog, akkor kéznél van.
én is előtte kezdtem el szedni.
tabival nagyobb biztonságban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!