Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy idősebb, vagy...

Szerintetek egy idősebb, vagy egy fiatalabb prosti alkalmasabb a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy, emberfüggő? Igényesebb, lakásos prostikra gondolok.
2011. júl. 27. 14:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Utolsónál a pont. :)
2011. aug. 1. 15:10
 22/51 anonim válasza:
100%

15.09.

Feleség vagyok, én is és a párom is dolgozunk, felesben megy a háztartás. nem költ rám többet, mint én rá. Ha elválunk is 50%-kal megyünk tovább. Naponta szexelünk, én főzök és ha sört szeretne inni, csak egészségére!

2011. aug. 1. 15:12
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, rám egy fillért sem kell költeni, a párom szerint aranyos is vagyok, és az ágyban sem csak akkor tudom kielégíteni, ha megtömi a bugyim pénzzel.

De mivel egy ilyen kapcsolat elég komoly érzelmi intelligenciát, és felnőtt, érett személyiséget feltételez, nem próbálom elmagyarázni a lényeget. A kérdező és társai maradjanak a prostiknál, mindenkinek sokkal jobb lesz.

2011. aug. 1. 15:15
 24/51 Hailey13 ***** válasza:

14:24nek van igaza.

nem ítéllek el, de elég ostoba felfogás hogy "jaj a barátnőre költeni kell". b*sszameg elég elcseszett lehetsz.

kb egy 30 éves férfit képzelek el aki folyton wowozik és rendeli a pizzáját.

egyébként egészségedre, biztos kapsz az első szexuális élményeddel valami jó kis nemi betegséget :)

a nők nem várják el hogy eltartsd őket. nem az van hogy minden egyes randin csakis a legdrágább étterem jöhet szóba, ahol mindent te fizetsz. nem te fogod fizetni a ruháit, és a lakást se csak te veszed meg. nem csak a férfiaknak van munkájuk.

tudom hogy ez lepereg rólad, és megnyugtat amikor azt gondolod "én úgyse akarok gyereket" de lehet hogy 50 évesen rájössz:lehet kéne valami maradandó is :) vagy csak valaki aki még szeret is...

de akkor b*szhatod mert öregember vagy, és maximum egy másik prosti fekszik le veled.

bocsánat ha ez nyers volt, tényleg nincs ezzel bajom, csak elképzeltem az életed..:D

2011. aug. 1. 15:17
 25/51 A kérdező kommentje:
utolsó kettő: Biztos van valami bibi nálatok is :P Gondolom nem vagytok valami szépek vagy nem tudom :D Előbb utóbb meg úgyis kijön minden nőnek a sárkány énje, csak ki kell várni :)
2011. aug. 1. 15:17
 26/51 A kérdező kommentje:
bocs nem utolsó kettő így már hanem utolsó elötti 2 :D
2011. aug. 1. 15:18
 27/51 Hailey13 ***** válasza:
100%
megkérdezhetem hány éves vagy?:D
2011. aug. 1. 15:21
 28/51 anonim válasza:
100%
ennyire számít a külső? TEJÓÉG...érzésekben szegény életet akarsz élni? mert igy tuti sikerülni fog.Kölcséges egy barátnő?Ez az egyetlen amivel jellemezni tudnád?Az hol marad,hogy szerelem,biztonság és társai...?! Tökéletes úton haladsz az fel,hogy rideg,magányos,érzéketlen életed legyen.
2011. aug. 1. 15:23
 29/51 A kérdező kommentje:

"a nők nem várják el hogy eltartsd őket"

Álomvilágban élsz szivi :D Ez a kijelentés maximum úgy lenne helytálló, hogy: A nők KIS része nem várja el, hogy eltartsák őket. :)

És 50 évesen jó kis 20 éves tökéletes alakú prostikat fogok d*gni az 50 éves aszalt feleségem helyett. A betyárját de szomorú, hogy fogom ezen túltenni magam :D :D

22 vagyok amúgy.

2011. aug. 1. 15:24
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj amit akarsz. Én is azt teszem.

De az is tény, hogy a sárkány nők mögött általában kétféle pasi áll(hat):

-töketlen/puhapocs (ö betű fennakadt a szűrőn, bocs!)

-arrogáns, Anyuka által elkényeztetett "arab sejk" típus, aki csak házvezetőnőt/kiszolgálást vár :D

2011. aug. 1. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!