Szerintetek egy idősebb, vagy egy fiatalabb prosti alkalmasabb a szüzesség elvesztésére?
15.09.
Feleség vagyok, én is és a párom is dolgozunk, felesben megy a háztartás. nem költ rám többet, mint én rá. Ha elválunk is 50%-kal megyünk tovább. Naponta szexelünk, én főzök és ha sört szeretne inni, csak egészségére!
Érdekes, rám egy fillért sem kell költeni, a párom szerint aranyos is vagyok, és az ágyban sem csak akkor tudom kielégíteni, ha megtömi a bugyim pénzzel.
De mivel egy ilyen kapcsolat elég komoly érzelmi intelligenciát, és felnőtt, érett személyiséget feltételez, nem próbálom elmagyarázni a lényeget. A kérdező és társai maradjanak a prostiknál, mindenkinek sokkal jobb lesz.
14:24nek van igaza.
nem ítéllek el, de elég ostoba felfogás hogy "jaj a barátnőre költeni kell". b*sszameg elég elcseszett lehetsz.
kb egy 30 éves férfit képzelek el aki folyton wowozik és rendeli a pizzáját.
egyébként egészségedre, biztos kapsz az első szexuális élményeddel valami jó kis nemi betegséget :)
a nők nem várják el hogy eltartsd őket. nem az van hogy minden egyes randin csakis a legdrágább étterem jöhet szóba, ahol mindent te fizetsz. nem te fogod fizetni a ruháit, és a lakást se csak te veszed meg. nem csak a férfiaknak van munkájuk.
tudom hogy ez lepereg rólad, és megnyugtat amikor azt gondolod "én úgyse akarok gyereket" de lehet hogy 50 évesen rájössz:lehet kéne valami maradandó is :) vagy csak valaki aki még szeret is...
de akkor b*szhatod mert öregember vagy, és maximum egy másik prosti fekszik le veled.
bocsánat ha ez nyers volt, tényleg nincs ezzel bajom, csak elképzeltem az életed..:D
"a nők nem várják el hogy eltartsd őket"
Álomvilágban élsz szivi :D Ez a kijelentés maximum úgy lenne helytálló, hogy: A nők KIS része nem várja el, hogy eltartsák őket. :)
És 50 évesen jó kis 20 éves tökéletes alakú prostikat fogok d*gni az 50 éves aszalt feleségem helyett. A betyárját de szomorú, hogy fogom ezen túltenni magam :D :D
22 vagyok amúgy.
Gondolj amit akarsz. Én is azt teszem.
De az is tény, hogy a sárkány nők mögött általában kétféle pasi áll(hat):
-töketlen/puhapocs (ö betű fennakadt a szűrőn, bocs!)
-arrogáns, Anyuka által elkényeztetett "arab sejk" típus, aki csak házvezetőnőt/kiszolgálást vár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!