Szerintetek egy idősebb, vagy egy fiatalabb prosti alkalmasabb a szüzesség elvesztésére?
lehet hogy igazad van, de akkor én a kis részbe tartozom..:D
nem egyszerűbb ha tovább keresed az igazit (nyálasan hangzik, tudom..:D)és elküldöd a p*csába a pénzéhes r*bancokat?:D
Szerintem hagyjuk is magára a kérdezőt, mert még a biokémia-tankönyvembe is több érzelmi érettség szorult, mint belé...
Kérdező, neked csak azt tudom tanácsolni, hogy várj még a szexszel, ugyanis nem vagy rá elég érett :) A felfogásod vetekszik egy 16 évesével, és huszonévesen már nem itt kéne tartanod. Most őszintén, miért olyan jó, ha egy olyan külsőre szép k*rvával veszíted el a szüzességed, aki semmi érzelmi pluszt nem ad? A k*rvák nem fognak ápolni, ha beteg leszel, nem érdekli őket milyen volt a napod, nem fognak segíteni, ha az életed éppen mélyponton van, ők csak a pénzedet akarják. Nem túl önbizalom növelő az a tudat, hogy valaki csak pénzért fekszik le veled. Itt a végén te fogsz sérülni, nem ők. Ha még pár évet éltél, és felhagysz ezzel a gyerekes hozzáállással, hidd el, te is nevetni fogsz a mostani éneden. Sok szerencsét hozzá :)
"nem kell más nőktől csak a szex"
kb az jön le hogy nagyon bizonygatni akarod hogy férfi vagy, de a szerelem már kizárt dolog:D legalábbis nőknél:)
nem értek egyet azzal a hozzászólással h vetekszik a 16 évesekkel. már megbocsáss de nekem ez sérto.
16/f
:)
Egy ((18-)) 20-22 ((-24)) éves aki amúgy nem vállal a reglapja szerint szüzesség elvételt. Hívd fel és azt mond neki, hogy ez és ez amit kérsz (határozottan) és az hogy szűz vagy együtt mennyi! - így látja nem tökölsz és több mint valószínű mond egy normális árat. Amúgy az élőben első percekben leveszik hogy szűz vagy, és az ott már rossz pont 90+%-ban.
"Szűzség elvesztése fiúknál: A fiúk 10-25% örömlánynál veszíti el a szűzségét."
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Engem az idősebb nők jobban vonzanak, nagyon valószíű náluk fogom majd kezdeni.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!