Szerintetek mekkora gond hgy még szűz vagyok?
16os vagyok fiu
Mert én nem akarok olyan lenni hgy lyukról lyukra megyek,hanem egy komoly kapcsolatot,és ha már a személy meg is lenne akkor csak akkor!
BogiPLANKA: Persze,de nem ugy hgy nem érzek semmit. de azért rámirhatnál
16os lány : :)téll igy van hgy a nállam kissebbek azért csinálják mert ez a menő! dee nem így van!! én csak azzal szeretném elveszíteni akin érzem hgy ő is szeretné és szeret is :$
figyelj! 15 vagyok. nem csokóloztam még és ez sztem teljesen normális. :) ismerek nem egy ember aki már 9 12 évesen csinálták. és nem vagyok féltékeny hiszen volt már 10 vagy több pasijuk de vajon ki szerette igazán? hát egyikse. ezek ilyen korban általában úgy vannak h együtt vannak 3 hetet nagy szerelem meg minden és amikor "szakítanak" persze nem is ismerték egymást szinte elküldik a nagy ...ba :/
nem vagyok tökéletes lehet h van túlsúlyam de tudom h lesz olyan személy aki mindenemért fog szeretni. :DD én úgy állok hozzá a dolgokhoz h nélam van sokkal problémásak emberek és mégis sikeres kapcsolatban élnek. nem vagyok nagyravágyó. lényeg h szeressen majd valaki, legyen őszinte. és ne legyen olyan sík mint az Alföld.. :))
ha jövöre ismerek meg egy olyan illetőtt akkor jövöre. (: úgyis a középsuliban kezdődik minden. :éé majd el jön a te időd is. és várj meglesz az a pillanat amit kerestél, és olyan érzésed lesz majd amit eddig sose éreztél. (:
15/l
na ezaz ami kellett hgy haljak :D:D:D
köszönöm meg is kaptam a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!