De most mégis.. szerinted, ha így helyes, akkor mért lenne gond? komolyan mondom néha nem értem az embereket...
2011. júl. 11. 12:11
3/36 anonim válasza:
Mint ahogy itt a gyakorisüzek.hu-n naponta 30-40 alkalommal elmondják: Csak akkor gáz ha te annak érzed, amúgy senki le se szarja.
2011. júl. 11. 12:12
4/36 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Ez a nem akarok lyukról lyukra menni duma csak úgymond magyarázat saját magadnak arra, h te még szűz vagy. Mert persze téged elkeserít, h a barátaid azt mondják ők már hány lánnyal lefeküdtek( most tudatom veled , h hazudnak) Ennyi, inkább csinálnál vmi értelmeset nem ezen agyalnál.
2011. júl. 11. 12:13
5/36 anonim válasza:
16 évesen még nem, szerintem. De 30 évesen már fura lesz.
2011. júl. 11. 12:16
6/36 A kérdező kommentje:
furcsa volt elolvasni de mégis tök igazatok van :D
ugy állok inkább hozzá hgy jön amikor eljön ennek az idelye :)
2011. júl. 11. 12:18
7/36 anonim válasza:
17 éves lány vagyok, és szűz. ciki? leszarom. nem fogok csak emiatt egy jöttmenttel lefeküdni :D
2011. júl. 11. 12:21
8/36 skarma válasza:
Atyavilág, még nem halt ki a fajtád?
Végre egy normális gyerek. A korodbeliek többsége egyébként hatalmasakat lódít ebben a témában, az a gáz. 16 évesen milyen csajjal akarnak lefeküdni, 14 évessel? Ugyanmár...
2011. júl. 11. 12:23
9/36 A kérdező kommentje:
hát örülök hgy normálisnak látsz
és a 17 éves lánynak mondanám hgy a lányoknál nem ciki ha szűz ,mert akk jobban fog rád vágyni a párod :D:
szoval minek is hazudnék ha most ez az igazság? :D:)
nem szégyenlem
2011. júl. 11. 12:45
10/36 anonim válasza:
a 17 éves lány vagyok. egy fiúnak se ciki ha szűz, vannak olyan csajok akik kifejezetten a kis tapasztalatlanokat szeretik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!