Szerintetek mekkora gond hgy még szűz vagyok?
16os vagyok fiu
Mert én nem akarok olyan lenni hgy lyukról lyukra megyek,hanem egy komoly kapcsolatot,és ha már a személy meg is lenne akkor csak akkor!
Én is szűz vagyok még, pedig 19 leszek... Nem fogom csak úgy odaadni a szüzességemet mindenféle jött ment embernek :)
19/L
hanem az hgy őszintén szeressen,törödjön veled,és kényesztessen ! :):)
ritka ha egy lány erre vágyik :)
13:16
Én 21 éves vagyok és szűz, na és, inkább az a ciki aki mindenkit megdug, és akik hagyják, természetesen nem vagyok álszent és nem magát a szexet ítélem el, azt a legkevésbé sem, de amikor valakik olyanokkal csinálják akiknek még a nevüket sem tudják, és még nem is csak az hogy egy valakivel, hanem hogy szinte mindenki mindenkivel, nem mintha engem érdekelne az hogy ki mit csinál, csak én ezt sokkal inkább nevezném cikinek.
hát igen... A mai 14-15 évesek úgy szexelnek mintha muszáj lenne... :S Nem értem mi ebbe a jó...Menőbbek illetve nagyobbak nem lesznek tőle... :( 14 éves kislány inkább babázzon még... Hova fajul(t) ez a világ? :S Szörnyűűűűűű
13:16 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!