Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Veszítsem el s szüzességem...

Veszítsem el s szüzességem vagy várjak az igazira?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, még nem volt dolgom férfival.

Főleg a lányokat kérdezem: Szerintetek melyik a jobb kivárni amíg végre találok valakit akit szerethetek és járnék vele aztán hónapok múlva mikor már eléggé megismertük egymást neki adni magam? vagy belemenni egy alkalmi dologba és túl lenni rajta végül is a szex érzése nem lesz más...

2011. júl. 5. 18:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá!
2011. júl. 5. 18:51
 12/19 anonim válasza:
100%
Szerintem kezdeményezz. Mit veszíthetsz? Max egy rövod ideig ciki lesz a szemébe nézned, ha esetleg visszautasít. Rövid időn belül visszaáll minden a normál kerékvágásba. Ha meg bejön a dolog, akkor öröm e bódottá.
2011. júl. 5. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Kérdezz rá, ha elutasít dobj nekem egy levelet és bevezetlek a jóba:D
2011. júl. 5. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én is azt mondom, hogy várj még. ELVILEG 18 évesen se gáz elveszteni...sőt. Szerintem várd meg, míg lesz valaki, akit igazán szeretsz, és neki "adhatod" oda magad... Én a jelenlegi párommal vesztettem el a szüzességemet(18 évesen), és örültem neki, így utólag, hogy nem mentem előtte ágyba mindenféle jött-menttel. Hidd el, meg fogod bánni ha csak amiatt, hogy elveszítsd, ágyba bújsz valakivel. :) De igazából ebbe neked kell döntened, én csak leírtam a véleményemet, hátha van rád valamilyen hatással. :) 21/L
2011. júl. 5. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:

18 évesen ismerkedtem meg a barátommal. addig ugyanez volt, hogy tetszettek emberek, de valahogy sosem jött össze (igaz, én sem kezdeményeztem). aztán elegem lett az egészből, nem foglalkoztam vele és erre jött a jelenlegi barátom, hogy neki én hónapok óta tetszek. ismertük egymást, beszéltünk is párszor, elhülyéskedtünk meg ilyesmi, de semmi különös, úgyhogy sosem gondoltam volna róla. aztán mikor összejöttünk, kiderült, hogy a haverja is össze akart velem jönni, aki nekem előtte tetszett. ő is az a fajta ember, akiről nem lehet eldönteni, hogy tulajdonképpen akar-e valamit, mert mindenkivel ugyanazt csinálta, mint velem is (megölelt random az iskola folyosóján, félreérthető dolgokat mondott, stb.). a barátommal pedig nagyon jó a kapcsolatunk, már egy éve együtt vagyunk, de mindketten úgy érezzük, hogy ez még sokáig így lesz. ezt most csak azért írtam le neked, hogy ne legyél ennyire kétségbeesve, valakid úgyis lesz előbb-utóbb ha szép vagy és okos, csak ki kell várni. az nem megoldás, ha egy idegennel lefekszel, ha 17 évesen még szűz vagy, azzal semmi baj sincs, sőt ez jobb, mintha már 15 évesen meg még fiatalabb korban történt volna meg.

egyébként meg nem az igazira kell várni, csak egy fiúra, aki komolyan gondolja veled a dolgokat és nem csak pár hónapra akar összejönni veled. én sem hiszek az igaziban még a barátom mellett sem...

és azzal, hogy tartogatod magad, még nem leszel álk.va, csak egy normális értékrenddel rendelkező lány, aki nem könnyűvérű és nem fekszik le bárkivel, aki szembejön vele az utcán...

2011. júl. 5. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
hol laksz? :D
2011. júl. 5. 21:41
 17/19 anonim válasza:

énis csak ilyen alkalmi szexben vesztettem el a szüzességgém, és nem bántam meg

de igazából ez azon múlik mennyire akarod :D

nagyon nincs mire várnod, mert nem jön a szőke herceg fehér lovon h elvegye a szüzességed :D

úgyh szerintem az se nagy baj ha alkalmi dologba veszíted el, a lényeg h élvezzed

18/L

2011. júl. 6. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Én ugyanúgy voltam sokáig mint Te, aztán a sors akarata egy nagyon figyelmes pasit sodort az utamba, aki bevezetett a minőségi erotika rejtelmeibe.... Szerintem, ha keresel egy kedves, intelligens, tapasztalt pasit, akkor nagyon nagy élmény lesz Neked is a szüzességed elvesztése, ráadásul az önbizalmad is jelentősen megnőhet. Ha gondolod, tudok ötletet adni, hogy valóban pozitív élmény legyen már az első alkalom is.
2011. júl. 6. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
akkora hülyék vagyoktok..-.-" igenis van igazi! tisztelet a kivételnek..
2011. júl. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!