Ennek a következménye lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltunk lefeküdn a barátommal(nekem első alkalom volt) de gumival nemment,gumi nélkül pedig ck annyira próbáltuk ki h bemegy e.félig be tudta tenni párszor ki-be mzgott bennem de nem ment el. amiután kivette nedves voltam alul.előváladék volt v puncinedv?2011. júl. 3. 14:57
21/28 anonim válasza:
nos, igen.. és ha használhat gumit, akkor miért ne hasznalna?? mondjuk mi a párommal nem hasznalhatunk, tablettát meg nem szedhetek, de mégse csak a megszakitásra alapozok..
22/28 errre válasza:
úristen!de túlzásba viszed az okosságaiddal kis"szívem"...lehet van róla cikk, meg ez+az vagy..de erre az esély mennyi?tudod...veled is csak tanítják, és ezt a földhözragadt dolgot tanulod..de ez csak tankönyv amit itt leírsz, de valójában...itt annyian lennénk, ha ez mind teljesülne amit mondasz...realitás..ez hiányzik belőled "aranyom"...hiába írogatod le, hogy mi vagy meg mi nem..attól ez a lány még nem lett terhes..inkább bújd a könyved..sok befásult s***r..rosszakaró hülyék..tipikus mentalitás..
23/28 anonim válasza:
nekem ezt a nagybácsim mondta, aki orvos, és nagyon okos is. ugyh bocsi.. :DD
24/28 anonim válasza:
itt nem azt kérdezték hogy mennyi az esélye,hanem hogy lehet e terhes és lehet,mert szexelt....ennyi,tehát te ne okoskodj...de nem fogok ilyen kis hülyével leállni vitatkozni,ugyanis nekem fontosabb hogy megtanuljam a dolgokat és gyerekeket segíthessek világra,ne a másikat mocskoljam,mert látom neked az nagyon megy.ennyit a neveltetésedről
25/28 anonim válasza:
te miről beszélsz? én nem mocskoltam senkit, csak leirtam, h mit mondott egy orvos! ha tudnál olvasni, azt is láttad volna, h ha tud védekezni gumival ill. szedhet tabit, akkor tegye azt!! a megszakitás + naptármódszer csak végszükség esetén elfogadható, mint pl.nalam..
26/28 errre válasza:
inkább jah, te tűnj el..segíts a gyerekeknek..de itt már nem kell segítség...észlényke...neveltetés?édes kislányom te ebbe ne szólj bele.
egyébként meg..úgy sem lesz terhes ez a csitri, úgy, hogy pihenj.
27/28 anonim válasza:
te beteg vagy, én adatokat irtam le, te meg csak itt beszélsz össze-vissza, egy szóval se mondtam h nem lehet terhes, de kicsi az esélye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!