Lehet ennek valami következménye? A dokimmal megbeszéltem még a terhesség elején, hogy vele fogok szülni, és 100ezerbe kerül. De egyre jobban hajlok az ügyeletes felé, mert azt az 5 perces munkát ő is el tudja végezni, jóval olcsóbban.
Szerintem beszéld meg vele. Amúgy szíved joga megváltoztatni a döntésedet, és annál szülni akinél akarsz, ebbe ő nem szólhat bele.
Ha nem akarod megbeszélni, akkor várj pl. a 35. hétig, akkor szólj a dokidnak, hogy nincs pénzed sajnos, így le kell mondanod őt, mert nem tudtok adni egy vasat sem. Ha jó fej, így is szülhetsz nála, ha nem meg még mindig ott az ügyeletes. Ha nem vállal, akkor kérj fel egy védőnőt, ő majd intézkedik neked, és 20000-ből megúszod.
Most magánban jársz hozzá? Mert ha igen, akkor ugyanúgy fog kezelni téged, hiszen fizetsz neki. Következménye nincs, de azért érdemes szólni neki, hogy mégse nála szeretnél szülni.
Egyébként milyen 5 perces munkára gondolsz? A szülés nem 5 percig tart, ne reménykedj.
Sokan csinálják ezt, hogy végig ugyanahhoz a dokihoz járnak, majd ügyeletesnél szülnek, ezzel nincs semmi gond. A doki attól még ugyanúgy fog kezelni téged, hisz neki ez a dolga.
2.vagyok.
3.-nak: egyetértek veled, nekem is a szülésznő volt ott végig a vajúdásnál, a kitolásnál már ott volt a doki is, viszont nekem a gátmetszés + utána összevarrás volt vagy 1 óra.
Újra 2. vagyok.
Egyébként én is ezt tervezem (2.baba), hogy végig ugyanahhoz a dokihoz járok, majd a végén csak szülésznőt fogadok, és ügyeletes orvos.
Az elsőnél fogadott volt mindkettő, a fogadott dokim mégis átadott egy másiknak, mert ő pont elutazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!