Terhesség alatt cigiztetek? Bántátok-e meg, hogy nem sikerült visszafogjátok magatokat? Lett-e valamilyen következménye a babátokra nézve?
én is, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok
nem lett baj szerencsére
Kevés undorítóbb látvány van a terhes dohányzó anyánál. Aki ne tudja letenni, ne szüljön.
Megnézheted egy dohányzó anya méhlepényét.
És igen, van következménye: a baba kisebb lesz, kevésbé fejlődik és ez kihat az egész életére.
Szia!Nem,a babavárás alatt nem cigiztem,de előtte igen.
Nagy hiba veszélynek kitenni a babát,legyen az cigi vagy bármi más,ami ÁRT a kis csöppségnek.
Biztos lehetsz benne,hogy senkitől nem kapsz olyan választ,amiben azt írja,hogy "igen,baja lett a babámnak a dohányzástól" ...mert nagy százalékban csak később jönnek elő a gondok,akár több év múltán.
14.30.-as vagyok ismét,kicsit offolok
Milyen jó,hogy ennyire szeretnél neki segíteni és szíveden viseled a sorsát!:) Igazi barát lehetsz,de amint írtad,nem sokat ér,hiszen továbbra is cigizik.
Sajnos csak ő maga tud változtatni ezen,hiába az erőlködés...hm.Egyébként esküszöm nem fér a fejembe,miért ilyen felelőtlen sok kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!