Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhesség alatt cigiztetek?...

Terhesség alatt cigiztetek? Bántátok-e meg, hogy nem sikerült visszafogjátok magatokat? Lett-e valamilyen következménye a babátokra nézve?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is dohányoztam előtte sőt volt hogy a 15 hétig heti 3-4 szál elment .......de nem napi szóval szerintem is nagy felelőtlenség a terhesség alatti bagózás !!!!!!Nincs is ocsmányabb látvány mikor a terhes anyák szívják!!
2009. jún. 7. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Fel kell tenni azt a kerdest hogy megeri kockaztatni?? Tegyuk fel hogy beteg lessz a gyerek mert eleg nagy eselyt ad ra. egy eleten keresztul banni fogja! Biztos nem tudja milyen egy beteg gyerekkel..Kinok kinja. Ha az en csoppsegem picit etvagytalan mar sirok hogy miert nem eszik, nem hogy a gyereket gyogyszereztetni kell vagy esetleg nem tud ugy beilleszkedni a tobbi gyerekek koze. En is le tettem a cigit ahogy megtudtam terhes vagyok.Most fel eves a babam, nem szoptatok megsem gyujtottam mar ra. A volt parom volt felesege vegig cigizett terhessege soran es van most egy aszmas gyerekuk 14 eves. Nem tudom kinek hianyzik ez. Ha ez nem rettent el egy anyat akkor az nem is anya.Legalabb is nem jo anya. Nem biztos hogy lessz valami baja, de ha megis? 10-bol eggy gyerek biztosan igy szuletik akinek anyja cigizett.Meg kell fontolja. Ez megeri? Interneten szerintem van egy ket megrettento pelda, de ha ez sem segit akkor...sajnalom.
2009. jún. 7. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Sziasztok!

A mi szembeszomszédunk egész terhessége alatt dohányzott, és 2 hónapig élt a babája:( Nagy a valószínűsége, hogy a felelőtlensége miatt! Azt nem értem, hogy sokan előttem azt írják, hogy mielőtt kiderült volna, hogy babásak akkor cigiztek, és mihelyst kiderült letették:S Nem készültek a babára? És mindenkinek csak becsúszott?!

2009. jún. 7. 16:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

14.30. vagyok

Nálunk tervezett baba a kicsi fiunk,műtét segítségével sikerült megfogannia.Enélkül semmi esély nem lett volna rá...tehát tudatosan készültünk az érkezésére.Csakhogy az operációt követően az első próbálkozás sikeres volt :) amire nem számítottunk."Valahol" éreztem a kis pöttömöt,mert a pozitív teszt előtt 1 héttel tettem le a cigit.

Szerintem az már dícséretes dolog,hogy a dohányos mamák valóban meg tudnak szabadulni a bagótól,nem kell rá felkészülni feltétlenül.

2009. jún. 7. 16:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFFért. 16:12-nek: Nem dohányoztam, 7évig készültünk a babára. Nem jött össze. Rászoktam a cigire, egy év múlva kiderült terhes lettem. Leszoktam amint megláttam a pozitív tesztet. Azóta sem dohányzom de néha sajnos rápipálnék....
2009. jún. 7. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
16:6 os vagyok. Mi is 5 evig probalkoztunk nem jott ossze es ezert vegul cigire gyujtottam.
2009. jún. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!