Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennek a következménye lehet...

Ennek a következménye lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltunk lefeküdn a barátommal(nekem első alkalom volt) de gumival nemment,gumi nélkül pedig ck annyira próbáltuk ki h bemegy e.félig be tudta tenni párszor ki-be mzgott bennem de nem ment el. amiután kivette nedves voltam alul.előváladék volt v puncinedv?
2011. júl. 3. 14:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
vagyishátna.. úgymond..
2011. júl. 3. 18:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vagy szűz okoska, addig vagy szűz amig nem hatol beléd pénisz, lényegtelen szakad e a szűzhártyád vagy nem, valakinek sport közben elszakad, valaki úgy születik,hogy nincs, komolyan egyre ilyesztőbb mennyire nem tudsz semmit
2011. júl. 3. 18:36
 13/28 anonim ***** válasza:
komolyan hány éves vagy?
2011. júl. 3. 18:40
 14/28 anonim ***** válasza:
Legalább 10.
2011. júl. 4. 20:27
 15/28 anonim válasza:
100%

Zsenikém, a szűzhártyán van egy rés.

Szerinted hol folyik ki a vér, mikor menstruálsz, hol dugod fel magadnak a tampont?

Na, ezen a résen bizony átjuthatnak a hímivarsejtek is.

Barbibabázzál még inkább, ne szexelj.

És Isten ments attól, hogy szaporodj!

2011. júl. 4. 21:47
 16/28 anonim ***** válasza:

Van néhány nő, akinek annyira rugalmas a szűzhártyája, hogy csak a gyerek szakítja át, mikor születik.

Amúgy tényleg ne szaporodj, amíg ennyire nem értesz hozzá...

2011. júl. 5. 12:47
 17/28 errre ***** válasza:

ti sem vagytok komplettek, ti sem lettetek felvilágosítva! semmi bajod nem lesz, nem leszel terhes! egy jó adag kellene, hogy az légy! 72órást meg nem kell a "megfázásra" beszedni..hogy rosszul legyen a sok hormontól??...közben meg nincs is rá szüksége?barmok..

de szívem te is az vagy, felelőtlen kis p*csa

2011. júl. 20. 17:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Kedves szívem!Remélem magadról beszélsz...már lett pár nő terhes úgy is,hogy a pasija az előváladékos kezével felnyúlt neki és nem kell jó adag ahhoz,hogy terhes legyen,mert egyetlen egy,mégegyszer mondom! egyetlenegy életképes sperma is elég ahhoz,hogy megtegye az utat és terhes legyen...vagy ezt nem tanították neked sehol?Milyen suliba jártál te?Mielőtt lefikázol másokat,jobb lenne ha jobban tájékozódnál.Drága aranyom én 24 éves szülész-nőgyógyász egyetemista vagyok és ez nem kitaláció,már több ilyen témánál leírtam.És hiába kicsi az esélye,akkor is terhes lehet.Akkor nincs esélye egy nőnek a terhességre,ha még nem menstruál vagy nincs pasi közelében,ugyanis már szüzen úgy is lett terhes valaki,hogy az egyik férfirokon törölközőjével törölte meg magát,amin életképes spermák voltak.Ez hihetetlen ritka alkalom,de így is terhes lett már nő.Van is róla egy évekkel ezelőtti cikk.Tudod,google jó barátunk....Szóval nincs lehetetlen!
2011. júl. 20. 18:25
 19/28 anonim ***** válasza:
utolsó, ok, de ha vki szexel, akkor a felelősséget is vállalja, és nem jön ide sirni, h jajmilesz..
2011. júl. 20. 18:26
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen,ezt én is írtam még valahol elől.De ez most az előttem lévőnek szólt,aki okoskodik,hogy mi vagyunk a hülyék,mert így nem lehet terhes a csaj
2011. júl. 20. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!