Ennek a következménye lehet terhesség?
előváladék. Lehetsz terhes . DE MÁR HÁNYSZOR LE LETT IRVA?!!! felelőtlen liba
2011. júl. 3. 14:58
2/28 A kérdező kommentje:
DE NEM VOLT BENNEM EGÉSZEN!!
de akkoris mehetett beléd, mert dugdosta neked, ha nem teljesen, akkoris, (de legalább élvezted?:P)
2011. júl. 3. 15:01
4/28 anonim válasza:
hát sajnos én ezt nemis értem:S hogy a suliba nemvolt még felvilágositó óra vagy anyukádék nem magyarázták el a dolgokat, de a barátodban is lehetne annyi:S mikor történt? talán a 72 órás tabletta még segithet... nem kell ahoz teljesen beléd dugnia hogy teherbe ess. persze feltétlenül nemvagy terhes, de szerintem megvan az esély. egyébként hány éves vagy? jártál már nögyógyásznál. lehet gyorsan elkéne menni és kikérni a véleményét.
2011. júl. 3. 15:02
Erre baromi jó példa az, hogy a mesterséges megtermékenyítés során sem jár az ember puncijában pénisz még is teherbe eshet/esik......
Szerinted nem mindegy, hogy 6 centire volt bent, vagy 10-re? A lényegen nem változtat! Ha mázlid van ugyanúgy lehetsz terhes mindkettőtől és itt a jóisten sem fogja tudni megmondani neked, hogy most az lettél e! Az is lehet, hogy szimplán ennyitől elélvezett a barátod (fiataloknál előfordul), csak nem merte neked megmondani, avagy nem is érdekelte, hogy ebből baj lehet!
Lehetne annyi eszed, hogy mondjuk elmész egy drogériába és veszel egy doboz síkosítót... inkább használjátok azt gumival, mint hogy "óvszerrel nem megy" kijelentések miatt ess teherbe!
2011. júl. 3. 15:10
ennyitől nem hiszem h terhes lennél, azért ahhoz kicsit több kell.. h neked peteérésed legyen, vagy legalabbis ugy alakuljon a dolog, h legyen olyan pete, amit meg lehet termékenyiteni, aztan h neki az előváladékban is legyen életképes spermium, ami még el is jut addig..
2011. júl. 3. 15:17
Simán megeshet,hogy terhes leszel...ennyire felelőtlenek a mai fiatalok?Nem figyeltél biosz órán?Már az előváladéktól is lehetsz terhes és lehet volt peteérésed.A nők nagy részének nem pont félidőben van.Amúgy mivan ha nemi beteg?Akkor is beléd engeded,mert gumival nem megy?A gumi ALAP!!!!Örülhetsz ha nem lettél terhes és nem szedtél össze semmilyen betegséget!
2011. júl. 3. 16:46
sztem egy buta felelőtlen kis liba vagy aki még nem is tanulta a suliban olyan kislány, hány éves vagy? lehetsz terhes mindig lehetsz még akkor is ha védekezel de akkor sokkal kevesebb az esély, ha rendesen csinálod
2011. júl. 3. 18:18
A terhességhez - ha úgy jön ki - elegendő 1 csepp sperma 1 cm-re a puncidban.
Imádkozz.
Legközelebb meg szerezz be síkosítót.
2011. júl. 3. 18:30
10/28 A kérdező kommentje:
de nem szakadt át a szűzhártyám^^ szal szűz vagyokmég ^^
Kapcsolódó kérdések: