Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg anyunak,...

Hogyan mondjam meg anyunak, hogy már megvolt az első?

Figyelt kérdés

a helyzet:

már elvesztettem de a szüleim nagyon óvnak,hogy ne legyen semmi köztem és a barátom között.Nem értik meg a helyzetemet.A barátommal 7hónapja vagyunk együtt.16évesek mindketten.

Nagyon szeressük egymást és hosszútávra tervezünk,és a szüleim ezt nem tudják elfogadni.

Már eljuttunk a nőgyógyászati kivizsgálási szintig is és nem akarom,hogy egy nőgyógyásztól hallják,hogy már rég túlestünk az egészen.

Szerintetek?Légyszi ez fontos.

L.

2011. jún. 27. 16:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

oké.köszönöm a válaszokat.

de akkor,hogy mondjam el nekik,hogy ne legyen túl kellemetlen és ne éegyenek súlyos következményei?(pl eltíltanak egymástól)

2011. jún. 27. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
nem tilhatnak el egymástól, mivel erre nincs joguk gyakorlatilag :) bírósági végzéssel max. de az meg sose lesz nekik.
2011. jún. 27. 16:29
 13/20 A kérdező kommentje:

de hogy mondjam el?

:(

:(

2011. jún. 27. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
ne mondd el ha nem akarod... ha meg el akarod, akkor egyszerűen annyit hogy már nem vagy szűz. majd úgy is lenyugszanak, már ha idegesek lesznek.
2011. jún. 27. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akarod elmondani, ne mond el!!! Ha el akar vinni nőgyógyászhoz, és te nem akarsz, akkor ne menj el!!! Nem kényszeríthet! Nem azt mondom, hogy legyél tiszteletlen a szüleiddel, vagy hogy hazudozz, de tulajdonképpen semmi közük hozzá! SENKI és SEMMI nem kényszeríthet arra, hogy te a szüzességedről beszélj, vagy hogy elmenj nőgyógyászhoz ha TE nem akarsz. Ne legyél tiszteletlen a szüleiddel, de nyugodtan tudathatod velük, hogy ez a magánügyed... Sok szerencsét, akárhogyis...:) Csak finoman.:)
2011. jún. 27. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Leültök dumálni, hétköznapi dolgokról. Megkérdezed, hogy ő mikor vesztette el. Megkérdezed, hogy mit szólna hozzá, ha te már elvesztetted volna. válaszához igazítva, de megmondod, hogy ti már lefeküdtetek. Hangsúlyozd, hogy vigyáztatok, mert a szülők ettől félnek a legjobban. Nem attól, hogy már szexeltél, hanem attól, hogy még nem akarnak nagyszülők lenni.
2011. jún. 27. 17:14
 17/20 anonim válasza:
55%
már bocs, de elég gáz, amit az anyukád csinál... nem akarhatja, h életed végéig szűz maradj. szerintem semm iköze hozzá, hogy szűz vagy-e még vagy sem... ez a te dolgod. am is mi lesz, ha megtudja, h szűz vagy-e? semmi.... visszacsinálni nem tudja... lecsesz? semmi értelme, attól még fogod csinálni, mert szereted a párodat... a szülők néha önzők, és nem gondolkodnak el ezeken a dolgokon... elég szomorú
2011. jún. 27. 17:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt a helyzetem... :/ Apáék nagyon tiltottak a barátomtól és nem akarták, hogy együtt legyünk. Nem engedték, hogy náluk aludjak vagy ő nálunk, vagy felügyelet nélkül legyünk. Csak akkor tudtunk kettesben lenni, ha lógtam a suliból meg ő is, de emellett jó tanuló voltam/vagyok...

Aztán kiszöktünk hozzájuk egy párszor és az egyik alkalommal megtörtént.

Én egy hétig bírtam anélkül, hogy el ne mondjam anyumnak. Így amikor rá egy hétre pénteken elmentünk vásárolni, akkor mindent elmeséltem neki. Ő azt mondta, hogy számított erre... Azóta megbeszélték apával (mai napig nem tudom, hogy győzte meg anyu apát) és már aludhattam náluk és ő is nálunk.

Apa kicsit furán néz még rám néha, mikor ott van a párom, de nem szólnak semmit. :)

17/L

2011. jún. 27. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:

16:20 Korrekt a válaszod.

Aki arra biztat, hogy nem mond meg, valószínüleg nem anya.

Gondolj arra, hogy egyszer Te is járhatsz a lányoddal ebben a cipőben.

Neked mi esne jól? Nem tudjuk így kívülállóként milyen a kapcsolatod az anyukáddal, de a soraidból az tűnik ki, hogy nem a legőszintébb. Ezt próbáljátok rendezni, és melletted fog állni vsz. mindig. Mert csak rá számíthatsz az életedben erre egyszer Te is rájössz.

Kérd meg, hogy üljetek le ketten beszélgetni, mondjuk egy üdítő mellett egy kávézóban. És mond el neki, hogy Te vele akarod ezeket megbeszélni és hallgasson meg.

Te megtiszteled Őt az őszinteségeddel Ő meg a további szeretetét adja és segítségét.

Biztosan szeret Téged nagyon és nem fog egy nyílvános helyen agyon ütni:)))))

Mire hazaértek megfogja érteni, hogy ez a Te döntésed és elindultál egy úton amibe csak a Te akaratoddal szólhat bele.

2011. jún. 27. 17:57
 20/20 xdj ***** válasza:
0%
azt hazudod h megeroszakoltak :D
2011. jún. 28. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!