Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyunak hogy járok egy sráccal? Ez az első eset amit el kellene mondanom.

Figyelt kérdés

Na szóval 14 éves vagyok. Járnikezdegélek (ez azt jelenti hogy megbeszéltük hogy nekem is tetszik és én is neki csak én szerettem volna még vele beszélgetni meg minden és pénteken találkoztunk azóta még nem beszéltünk csak egyszer de ez mindegy.) Ő 16 és fél éves. Szóval több mint valószínű hogy fogunk járni. Ez előtt már négy barátom volt de csak olyan három hetes "kapcsolat" mert nem volt mondható járásnak. Szóval ezt anyu nem is tudta. De én most ezt nagyon szeretném elmondani neki. Nem tudom miért. De sokkal könnyebb lesz mint hazudozni meg cselezgetni hogy kitudjak menni vele a parkba sétálni vagy stb... Na de lényegtelen. Sóval anyu nem egy maradi. Sőt nagyon modern de mégis félek hogy ehhez mit szólna ő azt mesélte hogy mikor a nyolcadikot kijárta már volt barátja de nem olyan akivel ... Szóval világos. :D Igen, és én nagyon kínosnak találtam amikor anyu elkezdett felvilágosítani is nemhogy még azt hogy elmondjam neki hogy szerelmes vagyok egy fiúba és ő is belém meg blablabla... Szóval.... Nem tudom hogy és hogyan és mit mondjak neki. Arra is gondoltam már hogy nézek vele egy filmet és utána elmondom neki vagy előtte vagy közben. Csak nem tudok ilyesmi filmet. Vagy mit csináljak? Nem tudom hogy fog rá reagálni szerintem nemfog tiltani se csak attól is félek hogy majd elkezd jönni a védekezéssel meg stb... De a srác nem ilyen szóval korához képest nem olyan mint a többi szóval még puszit se adott. Ez is egy dolog ami miatt százszor meg gondolom a dolgot. Mert volt sőt az összes barátom közül egyik mert megpuszilni az arcomon nemhogy smárolni vagy hasonló. Szóval ez is mindegy nem ide tartozik. A végén majdcsak kibököm... Szóval abban szeretnék segítséget kérni hogy hogy mondjam el és sztorikat is írhattok ilyenekről szívese meghallgatom vagyis elolvasom és akkor talán merítek belőle ihletet egy tökéletes anyu barátom van dologhoz. Ja és a fiú a legjobb barátnőm bátyja. Anyu nagyon szereti azt a barátnőmet. Meg a családjukat is. Na szóval ennyi lenne...

Előre is köszönöm szépen.

2011. aug. 28. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
'Anyu, járok egy sráccal!'
2011. aug. 28. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján nyugodtan mondd el anyukádnak. Egyszerűen csak menj oda hozzá, hogy szeretnél neki valamit mondani.:)
2011. aug. 28. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy:)

Szerintem ha anyukád jófej, rendes, "modern", akkor nincs mitől tartanod, csak ha valaki annak idején jól megbántotta.

Azt mesélj csak el neki, amit szeretnél. Egyébként mondhatod, hogy tetszik neked egy fiú és találkozni fogsz vele. De ha szerelmes vagy, előbb utóbb látni fogja rajtad szerintem és felhozza.

2011. aug. 28. 19:40
 4/7 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
Én takarítás közben spontán mondtam meg: "Képzeld, anyu, van barátom." Nem kell túlbonyolítani.
2011. aug. 28. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nem kell belőle nagy ügyet csinálni. meséld el neki, hogy pénteken randiztok.

utána úgyis megkérdezi mi volt, úgy már nem kínos beszélni róla.

2011. aug. 28. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Holnap fogom neki elmondani. És igen, én mindent túlbonyolítok szóval... Ezt is bonyolítottam. De elé állok és elmesélem neki elejétől a végéig. Ma este ezen fogok gondolkodni.

Még egyszer köszönöm mindenkinek. ♥

2011. aug. 28. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ilyen anyud van, nyugodtan elmondhatod neki. :)
2011. aug. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!