Egy hete csináltam tesztet és pozitív lett. Holnap megyek nődokihoz, hogy megtudjam biztos-e a terhesség? ! Ha én ennél a dokinál szeretnék szülni azt már az első alkalommal meg kell mondanom? Hogy működik ez az egész?
Szia!
Elsőként a terhesgondozást fixáljátok le, hogy azt elvállalja, vagy sem?! Ha igen egyből egyeztethetitek a következő (kb4 hét múva esedékes) vizsgálatot. A szülésről szerintem 2-3 találkozás után érdemes beszélni, addigra kicsit megismeritek egymást, el tudod dönteni, hogy tényleg jó-e neked ez a doki.
Persze, ha évek óta hozzá jársz, nyugodtan kérdezz rá most, hogy fel tud-e venni a naptárába, nem pont a szülésed körül megy szabira, stb.
Üdv 21. hetes km
Igen,neked kell felkérned.Kérdezd meg,hogy vállalná e a szülésedet,akkor természetesen terhesgondozásra is hozzá járnál.
Javaslom tisztázz vele mindent az első találkozáskor,ne kelljen találgatnod a szokásokat a tarifáját illetően.
Én pl terhesgondozáson sosem fizettem az orvosomnak.Amikor megfogadtam akkor adtam neki pénzt,és legközelebb akkor mikor az egészséges gyerekeimmel távozhattam a kórházból.Én mindhárom gyerekemnél így csináltam,szerintem így fair.
Persze ha magánrendelésre mész,ott fizetned kell minden alkalommal.Ezt én nem helyeslem,mert senki nem tud semmit garantálni előre pénzért sem.
Minden jót,boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!