Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete csináltam tesztet és...

Egy hete csináltam tesztet és pozitív lett. Holnap megyek nődokihoz, hogy megtudjam biztos-e a terhesség? ! Ha én ennél a dokinál szeretnék szülni azt már az első alkalommal meg kell mondanom? Hogy működik ez az egész?

Figyelt kérdés
Hogy működik ez az egész? Ő egyből mondani fogja, hogy mikor kell hozzá jönnöm legközelebb? Vagy nekem kell rákérdeznem?
2009. márc. 18. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvosa, helye válogatja. Szerintem a szüléssel kapcsolatos dolgokat nem feltétlen muszáj már most tisztázni, azzal ráérsz később is.
2009. márc. 18. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőként a terhesgondozást fixáljátok le, hogy azt elvállalja, vagy sem?! Ha igen egyből egyeztethetitek a következő (kb4 hét múva esedékes) vizsgálatot. A szülésről szerintem 2-3 találkozás után érdemes beszélni, addigra kicsit megismeritek egymást, el tudod dönteni, hogy tényleg jó-e neked ez a doki.

Persze, ha évek óta hozzá jársz, nyugodtan kérdezz rá most, hogy fel tud-e venni a naptárába, nem pont a szülésed körül megy szabira, stb.

Üdv 21. hetes km

2009. márc. 18. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,neked kell felkérned.Kérdezd meg,hogy vállalná e a szülésedet,akkor természetesen terhesgondozásra is hozzá járnál.

Javaslom tisztázz vele mindent az első találkozáskor,ne kelljen találgatnod a szokásokat a tarifáját illetően.

Én pl terhesgondozáson sosem fizettem az orvosomnak.Amikor megfogadtam akkor adtam neki pénzt,és legközelebb akkor mikor az egészséges gyerekeimmel távozhattam a kórházból.Én mindhárom gyerekemnél így csináltam,szerintem így fair.

Persze ha magánrendelésre mész,ott fizetned kell minden alkalommal.Ezt én nem helyeslem,mert senki nem tud semmit garantálni előre pénzért sem.

Minden jót,boldog babavárást.

2009. márc. 18. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2009. márc. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!