Első alkalom! Milyen védekezési mód? Elmondjam anyunak?
15 éves lány vagyok Már lassan egy éve együtt vagyok a barátommal. Tervezzük az első alkalmat.
Egy kicsit félek, hogy terhes leszek. Milyen óvszert használjunk a szerelmemmel?
Fogamzásgátlót nem szedhetek, mert anyu nagyon szigorú. A szex nálunk tabu téma.
Én mást szeretnék tudni.
Lehet, hogy ez kicsit maradi lesz, de fel vagy rá készülve 100%-ig? Nem csak azért akarod, mert Ő akarja?
Szerintem fiatal vagy még. Ha 1 évet várnál, az már sokkal jobb lenne. Nem "csak" diákszerelem? Nem csak szédít?
És ha biztos vagy benne, akkor tényleg...gumit használjatok. Még soha nem csalódtam benne!!
nem értem mért kell arra biztatni szegényt h ne mondja el...
ha tabu a téma akkor is jobban fog fájni anyukának h "hazudott"(nem mondta el) neki...
és amúgy tényleg óvszerrel védekezzetek :)
A halgatás nem eggyezik a hazudozással. Ha anyukája megkérdezi hogy szűz-e még, akkor mondja el, hogy nem. DE, mivel tabu téma ezért NEM fogja megkérdezni.
Ha megeszel egy almát, és ezután nem kezdessz el össze-vissza futkározni a városodban azt üvöltözve hogy megedtél egy almát, attol még nem hazudsz, csak halgatsz az ügyröl.
Egy másik példa: a fiatalok többsége nem mondja el a szüleinek, hogy ő maszturbál, ettől szerinted hazudik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!