Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg anyunak,...

Hogyan mondjam meg anyunak, hogy már megvolt az első?

Figyelt kérdés

a helyzet:

már elvesztettem de a szüleim nagyon óvnak,hogy ne legyen semmi köztem és a barátom között.Nem értik meg a helyzetemet.A barátommal 7hónapja vagyunk együtt.16évesek mindketten.

Nagyon szeressük egymást és hosszútávra tervezünk,és a szüleim ezt nem tudják elfogadni.

Már eljuttunk a nőgyógyászati kivizsgálási szintig is és nem akarom,hogy egy nőgyógyásztól hallják,hogy már rég túlestünk az egészen.

Szerintetek?Légyszi ez fontos.

L.

2011. jún. 27. 16:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a nőgyógyász nem mondhat semmit. nem kell nekik elmondani ha nem akarod.
2011. jún. 27. 16:16
 2/20 anonim válasza:
89%

- Apa, Anya! Mit szólnátok hozzá, ha nemsokára nagyszülők lennétek?

- De hát hogy, mikor, mit képzelsz, hát-hát-hát..:!!!!!!444NÉGY

- Akkor jó, mert védekeztünk.

2011. jún. 27. 16:17
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
A nőgyógyász nem mondhatja el anyukádnak, hogy már nem vagy szűz. A szűzhártyád pedig mástól is átszakadhat, nem csak a szextől. Ha annyira el akarod mondani, (bár szerintem olyan sok közük nincs hozzá), akkor csak őszintén.
2011. jún. 27. 16:18
 4/20 A kérdező kommentje:
de anyu direkt ezzel akar elvinni,hogy a nőgyógyász mondja meg,hogy az vagyok-e vagy sem.én tagadtam anyunak.
2011. jún. 27. 16:18
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
így csak elfojtják a szexualitásodat, amit nem szabadna, mert a legtöbben így lesznek a legnagyobb ribancok
2011. jún. 27. 16:19
 6/20 anonim válasza:
100%

Tudtommal 18 év alatt a nőgyógyász adhat felvilágosítást a törvényes gyámnak. Azonban

Egyik oldalról: Ha ennyire szeretitek egymást nincs ezzel túl sok gond, ha elmondod hogy megvolt akkor már sokmindent nem tudnak tenni, max lesz egy kis kiabálás, veszekedés, apud elbeszélget a sráccal, de kb ennyi.

A másik oldal: Nem véletlenül óvtak a dologtól, elég kicsi az esélye hogy örökké együtt maradtok és ezt anyádék jól tudják, nem akarták hogy mondjuk átéld azt a csalódást amikor vége lesz, ez a lányoknak sokkal nagyobb problémát szokott okozni, már ha őket dobják...

Konklúzió: Mond el mielőtt megtudják, különben is az ilyeneken jobb túl esni, személyes tapasztalat :P

2011. jún. 27. 16:20
 7/20 anonim ***** válasza:
37%
de hogy akar elvinni, ha te nem mész el? szóval nem kényszeríthet arra, hogy menj el bárhova is.
2011. jún. 27. 16:22
 8/20 A kérdező kommentje:

én mondtam anyunak,hogy a tampontól és az előjátéktól is ki tud szakadni.erre nem szólt semmit.

mennyi az esélye,hogy elvisz nögyógyászhoz?nem akarom,hogy megtudja de több mint valószínű,hogy nem bízik bennem.:(

2011. jún. 27. 16:23
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem kényszeríthet rá, hogy levetkőzz ott a nődokinak, nem tuszkolhat bele abba a székbe, és nem kérheti a dokit, hogy mondja el!!! Sőt, oda a vizsgálóba be se mehet, és ott megmondod a dokinak, hogy ne mondja el, (mert pl. majd te elmondod)
2011. jún. 27. 16:24
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Vagy megmondod, hogy anya, már megvolt, de vigyáztok, elmentek a nődokihoz, ír fel gyógyszert.
2011. jún. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!