Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fél a párom a szüzesség...

Miért fél a párom a szüzesség elvesztésétől?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan már 6 hónapja járunk és egyszerűen nem "tud" lefeküdni velem. Általában az előjátékkal nincs gond de valahogy a közösülésig sose jutunk el, mert mindig nemet mond. Utána meg azt mondja hogy ő is szeretné csak nem megy. Mi lehet ennek az oka és hogy lehet orvosolni a problémát? 19/F
2011. jún. 27. 02:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
az én barátom másfél éve vár rám, és teljesen megérte.:) én is nagyon féltem tőle, de ő ezt megértette, és sietetett. és nagyon jól esett, h türelmes volt, és nem csináltatott velem olyat, amire még nem voltam felkészülve. mert így tök jó volt az első, mert én kezdeményezhettem. hidd el, ha készen fog állni a barátnőd. te leszel az első akivel tudatja ;)
2011. júl. 4. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!