Mitől vérzünk? A szüzesség elvesztésétől vagy a szűzhártya átszakadásától?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 13:25
1/11 anonim válasza:
Attól, hogy átszakad a szűzhártya.
2/11 anonim válasza:
A kettő egy és ugyanaz, szóval veheted úgy, hogy mindkettőtől. A "szüzesség elvesztése" csak egy fogalom, amire hivatkozunk, amiről beszélünk, a szűzhártya átszakadása meg ennek az alapja, a tényleges fizikai-anatómiai esemény/történés.
3/11 anonim válasza:
Szia! Szűzhártya átszakadása nemcsak nemi közösüléskor történhet(ujjazás, tampon, tornázás-spárga, stb.). A szüzesség elvesztése pedig egy fogalom, ami az jelenti, h leány/nő testében járt már féfi nemiszerv-van,aki többször közösült férfival, és még mindig ép a szűzhártyája...pusz
4/11 anonim válasza:
utolsó hozzászoló-tehááát, a szűzhártya átszakadásától
6/11 anonim válasza:
Síratja a méhünk a szüzességet! :D Nem, valójában a szűzhűrtya elszakadt:D
7/11 anonim válasza:
úgy tudom hogy a szűzhártya egy hártya amin van egy kicsi lyuk. és ez a lyuk valakinél kissebb valakinél nagyobb. van hogy marad rajta kis vér (menstruáció) és akinél szűkebb az vérzik, vagy fáj.
8/11 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem is vérzett, és nem is fájt!
9/11 anonim válasza:
elvileg attól, hogy átszakad a szűzhártya.
de pl.én sem véreztem...és nem is fájt, na jó egy picikét kb.2percig..de nagyobb volt az élvezet mint a 'fájdalom'!:)
10/11 anonim válasza:
én szűz vagyok, de már ujjaztak meg, és a szűzhártyám már tuti átszakadt... nem véreztem, kíváncsi leszek, hogy az 1. szexnél hogy lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!