Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok! Ti miért féltek a...

Csajok! Ti miért féltek a szüzesség elvesztésétől?

Figyelt kérdés
Konkrétan mitől? Az, hogy fájni fog vagy ilyesmi ?
2009. jún. 7. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Én attól, hogy fájni fog, meg attól, hogy beégek, meg attól, hogy nem fogom majd tudni, mit kell csinálnom.:D
2009. jún. 7. 21:47
 2/12 anonim válasza:
84%

IGEN!

A lányoknak sokkal többet jelent ez az egész, az egész életünkre kihat. Nehéz elmagyarázni, de amíg a fiúknak élvezetet jelent az első, addig a lányoknak valami kihívást. Ez a "meg kell felelni" dolog.

Arról nem is beszélve, hogy először fáj, és ettől még jobban lehet parázni..

2009. jún. 7. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

1. Eléggé megakarunk felelni a férfiak elvárásainak tapasztalatlanul is.

2. Az első sex fáj, főleg ha csak ritkán maszturbáltál elötte, vagy nagyon bevan forrva a szűzhártyád.

3. Kihasználás miatti félelem.(pl. elég sok férfi/fiú van aki csak menőzésből fekszik le szűz csajjal és addig csak játszadozik a lánnyal.)

4. Az emberek mindig félnek az ismeretlentől.

5. Az illető nem biztos benne, hogy elég érett-e hozzá testileg vagy lelkileg.

Szépkellemes Jóéjszakát

2009. jún. 7. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

én ezt lány létemre nem értem.

miért kellene attól félni, ami az egyik legjobb érzés a világon? nagyon sokan túlgörcsölik ezt a szüzesség témát, teljesen felesleges.

persze, hogy fáj, ha nem tudja elengedni magát közben, és végig arra gondol, hogy "úristen most vesztem el" "úristen fájni fog, valamit rosszul csinálok" stb.

nekem valahogy egyáltalán nem fájt, és élveztem, és nem a "Nagy Ő" vel vesztettem el, hanem egy ismerősömmel, akivel csak kavartunk, és egyáltalán nem bántam meg :)

lehet nem vagyok igazi lány?

2009. jún. 8. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Igazából én nem félek...ha a megfelelő partnerrel a megfelelő időben történik akkor nem lesz semmi gáz.Mert a "Nagy Ő" szeret,figyel rád,és óvatos lesz,nehogy rossz legyen.Ha fájni fog,így jártam,éltem már át nagy fájdalmakat talán azt is kibírom majd.De a Nagy Ő-vel csodálatos lesz,egy fantasztikus séta/vacsi/beszélgetés után egy gyönyörű előjátékkal:)

14/L

2009. jún. 8. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:

köszi a lepontozást. ezek szerint nem hasznos, ne nem görcsölöm túl a dolgot, és szeretem a szexet.

hadd gratuláljak ;)

2009. jún. 9. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:
*hogy -ne
2009. jún. 9. 13:10
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem nem fájt kicsit sem.nem is véreztem.szűz voltam még én is meg a pasi is.féltem...pedig nem kellet volna.nagyon gyendég volt.
2009. jún. 9. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azért félek,mert szégyellős vagyok. Szóval nem csak a szüzesség elvesztésétől félek,hanem úgy alapból nehezen tudom magam elengedni. DE ha sikerült,akkor az nagyon jóóó... De van még időm,a barátom nagyon rendes,úgy hogy majd csak belejövök,és nem lesz gond.
2009. jún. 10. 16:52
 10/12 anonim válasza:
Ezt nem félelemnek nevezném, hanem inkább egy kellemes izgalomnak :)
2009. jún. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!