Miért fél a párom a szüzesség elvesztésétől?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan már 6 hónapja járunk és egyszerűen nem "tud" lefeküdni velem. Általában az előjátékkal nincs gond de valahogy a közösülésig sose jutunk el, mert mindig nemet mond. Utána meg azt mondja hogy ő is szeretné csak nem megy. Mi lehet ennek az oka és hogy lehet orvosolni a problémát? 19/F2011. jún. 27. 02:00
1/11 anonim válasza:
Szerintem még nincs teljesen felkészülve rá lelkileg. Adj neki még időt.
3/11 anonim válasza:
Azt hiszem csak a türelem a megfelelő és ha nem sietteted.Mondjuk ez nem szüzekkel volt de nekem bejött sokszor az mikor "nem adtam magam" - felhúztam egy nőt és nem akartam folytatni - eszi őket a penész hogy miért nem....és nem váratnak az is tuti.
4/11 A kérdező kommentje:
Thx az infót. Hát várni nagyon már nem tudok mert hiányzik a szex és igaz hogy ha szabad vagyok nem ül egyszerre két csaj a kezemen azért 6 hónap alatt össze szedek pár északás kapcsolatot. Mellesleg a barátnőm olyanokat is szokott mondani hogy ha ennyire nem bírom hívat egy k*rvát. Csak ahoz szerintem az életbe legparasztabb dolog a megcsalás akár elnézik akár nem.
2011. jún. 27. 02:10
5/11 anonim válasza:
Hát fiúk, nem lennék a helyetekben:SS
én belebolondulnék, ha valakire FÉL ÉVET kellene várnom!!
úristen, én 4 nap után már kaparom a falat:S
6/11 anonim válasza:
Okos dolgokat mond neked ez a lány...hiv egy prostit...hagyjuk is.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem szerelmes vagy tuti nem szerelmesen kezdetek el járni, mert akkor már 3 hónap alatt mehetne vagy kevesebb idő alatt is. Hány éves egyáltalán a barátnőd? Megértem ha néhány évvel fiatalabb, hogy várni akar.
Azért fél év nagyon kevés idő ahhoz, hogy kialakuljon a bizalom...
Ha csak dugni akarsz akkor hagyd ott, legyél egyéjszakásokkal és ne pazarold egy lány idejét, reményét sem, meg a sajátodét sem...
8/11 anonim válasza:
mert szűz és fél. Ha türelmetlen vagy vele, csak magad alatt vágod a fát.
10/11 anonim válasza:
Én is jártam ilyen cipőben. Nálunk a megoldás az volt, hogy nem volt megfelelő hely és elég idő a dologra, vagyis én úgy gondoltam , de a lányka nem. Ezért elmentünk 3 napra egy apartmanba, és így volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!