Hogyan tudnám rávenni anyámat, hogy engedjen el bulizni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és lány. Tudom, most sokan azzal jönnének, hogy 14 évesen görnyedjek vissza a könyvek felé, de én szeretnék ritkán kikapcsolódni is egy bulival.Régebben [13éves koromban] anyám megbízott bennem, de egyszer ittas állapotban jöttem haza, méghozzá késve, és hát azóta nem bízik meg bennem.Az összes barátnöm [szinte] már jár házibulikba,ahova anyám nem enged el.Most már Balatonra sem enged el haveri társasággal, pedig eddig mindenhova elengedett.Már egy éve, hogy nem csináltam semmi rosszat, nem mentem sehova bulizni, nem ittam alkoholt [amire igazából már szükségem sincs], de anyám még mindig nem bízik meg bennem.Pedig én tényleg csak elmennék, és jól érezném magam.És nem discórol van szó, hanem csak szimpla házibuliról pár üveg sörrel... mit tudnék csinálni az érdekében, hogy visszaszerezzem anyám bizalmát? [Az értelmetlen, lenézö kommentárokat kérem hanyagoljuk]2011. jún. 25. 10:49
11/16 A kérdező kommentje:
Ohh persze...Asszem ott ölne meg a helyszínen.
2011. jún. 25. 12:08
12/16 anonim válasza:
Meg mondod anyucidnak hogy van szőr a lukamon és b@szni meg inni szeretnék :D vagy egyszerüen meny el olyan valakivel akiben bizid anyád és akkor bizi vagy aludj valakinél és meny el buliba amiről nem tud anyud az nem fáj neki :D
13/16 anonim válasza:
Miért nem lehet otthon kitombolni magad valamire? Miért kell menni a sok hülye p*csa után? Miért kell 14évesen discoba meg házibuliba járni? Annyira nem értem, pedig kéne, mert egy korú vagyok veled -.-..
14/16 anonim válasza:
Nézd, ha anyu azt mondja nem, akkor nem. 14 éves vagy. két év múlva már tuti mehetsz. és hidd el, két év múlva te is így fogod gondolni ;)
(amikor 14 voltam. engem elengedtek és semmi extra, annyit értem el vele, hogy rossz társaságba kerültem... most, hogy a barátaimmal bulizom közel tizenhét évesen, sokkal többre értékelem magam , mint anno.. és talán még bánom is picit hogy engem elengedtek akkor.. a rossz társaság miatt dohányfüggő és gyógyszerfüggő vagyok. amivel kicsit szenvedek és most tuti nem lennék ennyire függő ha kicsit több eszem lett volna amikor elkezdek bulikba járni...)
HIDD EL? NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL!! :)
15/16 anonim válasza:
13 évesen nem hogy késve mentél haza de még ittasan is? Ne csodálkoz ha 18 éves korodig nem fog engedni bulizni akármit mondasz...
16/16 anonim válasza:
vagy kérd meg hogy akkor te rendezhes egy házibulit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!