Hogy tudnám rávenni a 15 éves szűz barátnőmet a szexre?
Figyelt kérdés
Én 16 éves szűz fiú vagyok és 50 km-re lakik a barátnőm. Nagyon elszeretnénk elveszíteni mindketten csak ő fél tőle. pedig szeretjük és megbízunk egymásban.2011. júl. 14. 02:04
2/20 Inkog Nito válasza:
Hát ez neked úgy látom nehéz téma :/ Nekem eddig 2 kapcsolatomból 1 hónap alatt megesett.Kérdezd meg miért fél tőle,mondd neki hogy fontos neked hogy ő mit érez,nem akarod belehajszolni semmibe.Biztosítsd róla hogy szereted és csak akkor tedd meg ha tényleg!Ne mondd neki túl sokszor hogy "jó lenne ha már lefeküdnénk!" mert attól csak el megy a kedve.Remélem segítettem :))
3/20 anonim válasza:
ha azt szeretnéd hogy jó emléke legyen neki, ne erőltesd!!! alapból 15 évesen minek, de ha fél tőle akkor nincs felkészülve lelkileg!! játszadozz egyedül a himbi-limbiddel!! Komolyan, mért kell neked annyira a szex??? hogy lehet hogy csak eddig látsz? neked is csak szexre kell a csaj, leszarod az érzéseit!!
4/20 A kérdező kommentje:
igen köszi :)
amúgy tudja hogy szeretem és én is tudom hogy szeret
2011. júl. 14. 02:14
5/20 A kérdező kommentje:
én nekem nem csak szexre kell egy lány, minden barátnőmet tiszta szívből szeretem, ha nem igy lenne nem jönnék vele össze. De hát a hormonok tehetnek mindenről.
2011. júl. 14. 02:16
6/20 Inkog Nito válasza:
Kedves tücsi!Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit akar és igenis egy kapcsolatban még ilyen fiatalon is szükséges lehet a szex...Nem ártanak ezzel az égvilágon senkinek,ahogy azt én is tettem a legelső barátnőmmel!15 éves voltam,védekeztünk és jól éreztük magunkat.Komolyan mondom ez a szűk látókörű duma a halálba kerget...
7/20 anonim válasza:
Hormonok hát...
Azért vagy ember, és nem állat, mert elvileg tudsz uralkodni az ösztüöneiden.
Nem kell rávenni sehogy. Majd ha magától akarja...
Amúgy ha fél, akkor nem akarja igazán.
8/20 Inkog Nito válasza:
Ugyanúgy állatok vagyunk,az hogy gondolkodni is tudunk nem azt jelenti hogy nincsenek "állati ösztöneink"!Minden kapcsolat egy idő után elengedhetetlen a szex nélkül ez bele van kódolva mindenki fejébe,ha férfi ha nő (ha fiú ha lány) az illető.
9/20 anonim válasza:
Próbáljaok orálisan kényeztetni magatokat, az is jó levezető még mielött behatolás történne.
10/20 anonim válasza:
jogos. bevezetőnek egy kis orál, ha abba benne van akkor majd lesz egyszer valami. persze ha ő is szeretné.
Lehet meglepődsz majd, mert úgy szív mint az Eta 2400as ruszki pórszívó. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!