Hogy tudnám rávenni a 15 éves szűz barátnőmet a szexre?
Figyelt kérdés
Én 16 éves szűz fiú vagyok és 50 km-re lakik a barátnőm. Nagyon elszeretnénk elveszíteni mindketten csak ő fél tőle. pedig szeretjük és megbízunk egymásban.2011. júl. 14. 02:04
11/20 anonim válasza:
"nem azt jelenti hogy nincsenek "állati ösztöneink""
Mondtam én egy szóval is, hogy nincsenek? Azt írtam, hogy tudunk rajtuk uralkodni.
Oké, hogy a szex létszükséglet kb, de a szarás is az, mégsem fogom magam, és szarok az utca közepére, mert éppen rámjön.
13/20 anonim válasza:
MI AZ HOGY RÁVENNI?????? TE NEKED IS 16 ÉVESEN NE LEGYEN MÁR OLYAN SOK MINDENE GONDOD....ÉS NE LEGYÉL ÖNZŐ SE..MI AZ HOGY RÁVENNI....MIT AKARATOSKODSZ????? INKÁBB MENNY ALUDNI .....PFFFF
14/20 anonim válasza:
Nem tudom mióta vagytok együtt,de az én barátom már nem volt szűz amikor összejöttem vele.mégis várt addig amíg én akartam.szal sztem te is várj.
Am meg ha az én barátom tudott várni,akk biztos h te is tudsz(pedig ő már nem volt szűz).
15/20 anonim válasza:
Nem kioktatásképpen,de 12-16 éves tinik még nagyon fiatalok,és éretlenek a szexhez(persze ők úgy gondolják,hogy érettek,meg mindent tudnak és elengedhetetlen nekik) viszont majd később rájönnek mennyire nem kell a dolgot siettetni,egyátalán nem rosszindulatból,de előbb tanuljátok meg az anatómiát,tudjatok meg mindent a védekezésről,plusz bárhogy védekezel mindig ott van az 1-2 %,hogy teherbe essen a lány,és mondjuk 13-14 évesen teherbe esni nem csak gáz,de veszélyes is,még 17-20 és annál idősebb fejjel,érettebb a gondolkodása,könnyebben megoldható a dolog.Nem beszélve arról,mennyire fiatalok és felelőtlenek manapság a kamaszok.Az eseményutáni tabletta nem tic-tac cukorka,hogy csak úgy bekapkodják,egy évben max kettőt szabad bevenni,mert egy hatalmas hormonadag, az abortusz pedig nem védekezési módszer és nem játék.Úgy gondolom ennyire fiatalon 2-3 év kapcsolat után kéne csak elkezdeni a szexet,ebben szerepet játszik az is,hogy más a gyerekszerelem és más a felnőtt,komoly,bensőséges szerelem.Ne siettesd a barátnődet nagyon helyes,hogy még nem akarja,végezz önkielégítést,ki lehet vele bírni.19 évesen veszítettem,előtte volt 5 barátom,de nem éreztem magam késznek rá,és nem is vágytam rá pláne nem 15-16 évesen.Nem kell elsietni a dolgokat ott van az egész élet amikor lehet szexelni,nem késtek le semmiről.
16/20 anonim válasza:
titltott gyümölcs a legjobban izlik
17/20 anonim válasza:
7:02:
"Próbáljátok orálisan kényeztetni magatokat" - Érdekes lenne :-)
Jó tanács: Fenyegesd meg, hogy ha nem teszi meg amit akarsz, többet nem próbálkozol!
18/20 anonim válasza:
Remélem hármasikrek születnek a barátnődnek,és akkor élhettek boldogan mint egy nagy család! :P
20/20 anonim válasza:
Komolyan? 15-16 évesen szex? Inkább sehogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!