Hogyan tudnám rávenni anyámat, hogy engedjen el bulizni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és lány. Tudom, most sokan azzal jönnének, hogy 14 évesen görnyedjek vissza a könyvek felé, de én szeretnék ritkán kikapcsolódni is egy bulival.Régebben [13éves koromban] anyám megbízott bennem, de egyszer ittas állapotban jöttem haza, méghozzá késve, és hát azóta nem bízik meg bennem.Az összes barátnöm [szinte] már jár házibulikba,ahova anyám nem enged el.Most már Balatonra sem enged el haveri társasággal, pedig eddig mindenhova elengedett.Már egy éve, hogy nem csináltam semmi rosszat, nem mentem sehova bulizni, nem ittam alkoholt [amire igazából már szükségem sincs], de anyám még mindig nem bízik meg bennem.Pedig én tényleg csak elmennék, és jól érezném magam.És nem discórol van szó, hanem csak szimpla házibuliról pár üveg sörrel... mit tudnék csinálni az érdekében, hogy visszaszerezzem anyám bizalmát? [Az értelmetlen, lenézö kommentárokat kérem hanyagoljuk]2011. jún. 25. 10:49
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de elég rossz kategóriába soroltam be a kérdésemet, de azért az értelmes válaszokat itt is elfogadom
2011. jún. 25. 10:51
2/16 anonim válasza:
Hát talán nem kellett volna beb@szni 13 évesen és akkor mehetnél bulizni, így én se engednélek el, max sulibulira :D
3/16 A kérdező kommentje:
igen, erre már rájöttem magamtól is. :)
2011. jún. 25. 10:56
4/16 anonim válasza:
Szerintem én sem engednélek el, mert bizalomból csak egy van, amit már egyszer eljátszottál. Éesanyád pedig csak jót akar neked, amire majd később (20-22 évesen) rájössz és hálás leszel neki, hogy nem engedte, hogy tönkretedd az életed.
5/16 A kérdező kommentje:
igen , még tényleg nem vagyok az ilyenekre érett, de nagyon hiányzik az életemböl a 'kaland' meg a 'kikapcsolódás' és a 'bulizás' szóval nem tudom...annyira rossz nézni, hogy a legtöbb velem egykorú már discókba jár, én meg egy sz@r házibuliba nem mehetek el
2011. jún. 25. 11:02
6/16 anonim válasza:
A házibulira talán még rátudod venni, ha olyan emberek vannak ott többségében akiket ő is ismer, de még egy beb@szás vagy kimaradás, és végleg elcseszed.
7/16 anonim válasza:
Akkor beszéld meg vele, hogy x órára hazajössz, nem iszol 1 korty alkoholt sem.
DE csak akkor kérd meg, hogy még egyszer bízzon benned, ha tudod magadról,h.be fogod tudni tartani.
A megbeszélt időpont előtt fél órával előbb haza jössz és tényleg nem iszol semmit.
Plusz a szokottnál többet segítesz otthon, kérés nélkül rendet raksz a szobádban. Talán ha látja, hogy ezeket be tudod tartani, akkor szép lassan vissza építheted a bizalmát. De ha lesz még egy ilyen eset, akkor örökre elveszíted a bizalmát, szóval csak óvatosan és okosan!
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, és hát megpróbálok magamból mindent kiadni :)
2011. jún. 25. 11:07
9/16 anonim válasza:
Jól teszi, h nem enged el, a bnőidet se kéne h elengedjék, főleg ha alkoholt is isznak. 16-17 évesen esetleg.
10/16 anonim válasza:
Nagyon egyszerű:D Fogod magad és kisétálsz az ajtón és nem foglalkozol anyukáddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!