Vajon lehet belőle bajom, ha lefekszünk a barátnommel?
A válaszainkat ki pontozza le ennyire? A kérdező?
25/f
Igen lehet belőle bajod, mivel a lány még nincs 14. És te már elmúltál 14, így ha feljelentenek, akkor eljárás indul ellened, eljárhatsz bíróságra stb...
De ha a barátnődet szereted, és érdekel, hogy neki lehet-e baja belőle, akkor elárulom, hogy igen. Ugyanis még csak 13 éves. Testileg lehet, hogy már fejlett, de lelkiekben nincs még felkészülve rá. Hidd el, akkor is, ha ő azt mondja, hogy igen. Csak neked akar bizonyítani.
Szóval mielőtt hülyeséget csináltok gondolkodjatok mindketten, légyszíves. Ne keverjétek magatokat szarba. Ebből semmi jó nem sülne ki.
Ahhoz képest,hogy én még ennyi idős koromban Barbie babával játszottam!
Te jó ég....ti meg ilyeneken gondolkoztok?!
Mit fogtok 20 évesen csinálni????Nem gondoljátok,hogy túl hamar "kiégtek"?
22/L
Szia Kedves!
Nem is tudom van e értelme még írnom,remélem elolvasod!
Én is eléggé korán kezdtem!
Nem bántam meg! 30 éves vagyok és nem vagyok kiégve!
Ha tényleg ezt szeretnétek és mind a ketten hát legyen!
De odafigyelve, gyengéden!
Ne okozz magatoknak kellemetlen perceket!
Szerintem elegendő lenne csak Franciávan kezdeni!
Az is fergeteges tud lenni!
Különben tényleg ráértek még!
Csak OKOSAN!
Üdv : Angyal
Csak gratulálni tudok az ilyen embereknek...
Le merném fogadni hogy az IQ-ja nem nagyobb a lábméreténél...
Biztosan csak arra gondol, hogy neki ebből jogilag származhat-e problémája - megjegyzem IGEN.
De az ugye nyilván nem érdekli, hogy a lány még csak egy kislány, aki lelkileg biztosan nincs felkészülve a szex-re.
Szerintem ilyenkor nem számít, hogy mit akar a lány, mert egy 13 éves ember(akár fiú, akár lány) nem tudja eldönteni, mi a jó és mi a rossz neki, továbbá nem tudja felmérni, hogy milyen következményekkel járhatnak a tettei. + gondolom semmit sem tud még a szexről, terhességről, mert szerintem a szülők nem gondolnak rá, hogy ennyi idősen szükség lenne részletes felvilágosításra. És ha otthon figyelnek rá, és megtudnák, hogy te lefeküdtél a kislányukkal, akkor nem lennék a helyedben.
És ez nem a ti dolgotok, amíg valaki kiskorú, felelősséggel tartozik a szüleinek, és a szülei is felelősek érte, egyszóval: ÉN nem javasolnám.
jézusom
eddig is tudtam, hogy a gyerekek néha buták
de te már lassan fiatalkorú vagy és ugyanolyan ostoba mint talán 5 évvel ezelött
mondjuk nem lepödtem meg...
kis kúrva bnöd lehet:) na meg.. te se vagy semmi.. kicsit nagy arcod van 15 évesen.. hehe kisfiú..xd
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!