Szeretnenk az elsot a baratnommel es szeretnem ha nagyon jol
sikerulen. Kerlek adjatok egy par jo tippet!?
Figyelt kérdés
Mar mindketten ugy erezzuk h keszen alunk ra es meg szeretnenk tenni. Par napja probalkoztunk de sajnos kifutottunk az idobol es nem jott ossze. Kezdtem csokolgatni az egesz testet egy kis petting volt szinte mar tokeletes de megis ugy ereztem hogy meg hianyzik valami:S
Adnatok 1-2 jo tippet? - vagy mit tehetnek hogy meg jobb legyen neki hogy jobban ellazuljon.
18/F
2010. szept. 3. 07:22
1/9 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirasert de meg reggel van:P
jah es legyszi ne kossetek bele abba h nem hasznalok ekezetet angolra van alltiva a billentyuzet
koszonom:)
2010. szept. 3. 07:23
2/9 bittersweet.~ válasza:
Ha úgy érzed, hiányzik valami, akkor nem állsz készen. Szerintem az a legfontosabb, hogy biológiailag és szellemileg is teljesen egy hullámhosszon legyetek. Kezdjetek el nézni egy filmet, amiben mondjuk van szexjelenet is! Amikor az a jelenet megy, csókold meg a nyakát, és súgd a fülébe, hogy kívánod. Utána csak a petting szintre kell eljutni, de annyira izgassátok fel egymást, hogy alig bírjatok magatokkal. Gondolom még a lány is szűz. Ezért fontos, hogy jól felizgasd, hogy ne fájjon neki, és ajánlom hogy tegyetek magatok alá egy törülközőt, mert lehet, hogy vérezni fog. Az első szeretkezés egy kapcsolatban nagyon döntő szerepet játszik, főleg, ha együtt veszítitek el a szüzességeteket. Sok sikert!
2010. szept. 3. 07:44
3/9 anonim válasza:
igaz h már sok pasinál nem romantikus,de én az vok és én miint egy 18 lány azt tanácsolom ha az első lessz legyen szép emlékezetes felejthetetlen,most teremtsétek meg a megfelelő helyet nálad vagy alánynál ha lehet legyen este vagy d.u mondjuk mind1...kapcsolj egy halk zenét amit szerettek,sütizzeket v vmi előtte beszélgessete,ha tudsz akkor vegyélpár rózsát annak a szírmait szórd szét az ágyon ez kellő nyugalmat is ad..aztán nyakcsók a többi jön magától és mig megy az aktus sugd a fülébe sokat h szereted stb nekem hasonló volt az első és még ha eszembe jut mais bizsereg a gyomrom...sztem romantikus így gondol át csak egy tanács
2010. szept. 3. 13:46
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat:)
2010. szept. 3. 15:51
5/9 anonim válasza:
Helló, mi egyszerre jutottunk túl a szüzességünkön, egymással az első barátnőmmel, nagy élmény volt. Egy kollégiumi szobában voltunk együtt, már mindenki hazament vakációra, de mi pont a nagy nap miatt együtt maradtunk ott, és bezárkóztunk egy egész napra. Próbálkoztunk néhány pózzal, de nem ment a behatolást (nagyon szűk volt), aztán én hanyatt feküdtem és ő lassan beleült (feküdt a hasamon és úgy csúszott bele).
Eszméletlen jó érzés volt mindkettőnknek.
Szóval, ha tehetitek, vonuljatok félre egy egész napra, és csak ez legyen a program. Hatalmas élmény lesz!
2010. szept. 3. 15:54
6/9 anonim válasza:
Sztem csináljátok misszionárius pózban, aztán ha kész nevezzétek el Bélának vagy Bellának.
2010. szept. 4. 22:25
7/9 anonim válasza:
Igyatok elötte valamit... (bor,pezsgő) vagy valami gyengét! Nem az a lényeg hogy berúgj hanem oldódj kicsit...
2010. szept. 4. 23:00
8/9 anonim válasza:
igen, ezzel egyet értek.szerintem is vmi finomat igyatok, de ne sokat:)
sok sikert:)
2010. szept. 5. 11:47
9/9 crystal90 válasza:
talan azert hianyzott valami mert epp te is irtad hogy kifutottatok az idobol
akkor lehetett szorongas hogy idohoz vagytok kotve
mindenesetre ne programozzatok be hogy x ortaol y ig csinaljuk ...... es semmikep nem olyan helyen hogy valaki megzavarjon
sok sikert :P azt bedughatod az orrod aruld el nekunk is milyen volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!