Ma reggel megjött és pont ma alszik nállam a barátom, nincs annyira meg mint szokott, lesz valami bajom ha lefekszünk?
Figyelt kérdés
még szűz vagyok ez lenne az első..:$2010. jún. 25. 17:49
1/10 A kérdező kommentje:
mármint menstruálok..(ha valaki nem értené) de nincs annyira meg mindt szokott...
2010. jún. 25. 17:52
3/10 anonim válasza:
Nem lesz bajod.De,ha szűz vagy,akkor igazán megvárhatnátok,hogy minden jól klappoljon,nem?
És hát ha az ember menstruál és szexel nagyobb a fertőzésveszély is.
Vagy miért pont most akarod?
4/10 A kérdező kommentje:
már nagyon régóta le akarunk feküdni és a múltkor nem akartam és nagyon besértődött a barátom.. meg már én is akarom.. erre ma reggel megjött :S
2010. jún. 25. 17:57
5/10 anonim válasza:
17:55 vagyok.
Ebben a helyzetben nem fog a barátod besértődni,hogy menstruálsz.
Csak néhány napot kell várni és hidd el,úgy sokkal szebb élmény lenne.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne menstruáció közben veszítsd el a szűziességedet!
7/10 anonim válasza:
bocs, de ha elöre megbeszéltétek, h ma alszik nálad, akkor hh nem gondoltál arra, h mostanában jön meg?!
8/10 anonim válasza:
szerintem,nem kene most...lefekduj vele...majd ha mar nm lesz meg
9/10 anonim válasza:
uhh inkább ne, elég undi mensi közben a szex. bár mondjuk legalább a szüzesség elveszítésével járó vér már fel se tűnne, foghatod arra, hogy menstruálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!