Vajon lehet belőle bajom, ha lefekszünk a barátnommel?
14 fölött büntethető vagy. Természetesen van különbség a fiatalkorúak és a nagykorúak között, de a tárgyalást meg ezeket 100, hogy nem úszod meg ha ez kiderül.
A lelki meg egyxéb következményekről meg nem szólnék, azt mér leírták előttem minimum 6an
Az előző oldalon lévő kommented híven tükrözi a fogyatékos nyomorék szellemi szintedet, barátocskám. 15 évesen még ki se nőtt a dákód, te meg már döngetni akarsz, ráadásul egy 13 éves lánnyal, öregem. Szép, mondhatom. Inkább takarodj tanulni, bár ahogy elnézlek inkább hagyd a fenébe, menj, csinálj gyereket annak a lánynak. Te totál értesz az egész országhoz, elég fingod van hozzá, hogy eldöntsed mi a jó neked és mi nem. Igazad van, felesleges tanulni, pláne neked, mert ilyen nyomorék még akkor is hátráltatná a gazdasági válság elmúlását, ha csak kukásnak menne el.
A barátnődnek meg üzenem, hogy beszélgessen el a szüleivel, mert ő sem lehet egy iq bajnok. Inkább tanuljon. Őt ilyen szempontból nem kritizálom, mert nem nyilvánult meg. Ennyi, gondolkozz el öcsém.
Hm. Én nem bántalak. Hát. Ti tudjátok, mi úgysem mondthatjuk meg neketek mit csináljatok.
Ha együtt vgaytok egy ideje. És ha tényleg ez kell... hát legyen.
DE... Én még várnék (de ez csak az én véleményem)
Vigyázzatok!
Mekkora tajparaszt ez a gyerek... Sírok rajta...
A kis pöcörőjét hogy nyomkodná lihegve a csajba kb 20 másodpercig... :D :D
25/f
Hogy láss egy normális választ is:
mivel a csaj még nincs 14, ezért te! bűncselekményt követnél el, és büntethető lennél, ha lefeküdnél vele. (mivel te már elmultál 14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!