Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon lehet belőle bajom, ha...

Vajon lehet belőle bajom, ha lefekszünk a barátnommel?

Figyelt kérdés
Én 15 vagyok a bnőm 13 és le szeretnénk feküdni,nem lesz belőle baj hogy még nincs 14?
2009. márc. 22. 19:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Olyan 5-6 év múlva gyere ide vissza ás nézd meg mit írtunk.
2009. márc. 22. 19:26
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

14 fölött büntethető vagy. Természetesen van különbség a fiatalkorúak és a nagykorúak között, de a tárgyalást meg ezeket 100, hogy nem úszod meg ha ez kiderül.

A lelki meg egyxéb következményekről meg nem szólnék, azt mér leírták előttem minimum 6an

2009. márc. 22. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
pont azert szar a vilag, mert ilyen kis taplok mint ti, nem tanultok, aztan majd elvarjatok, hogy az allam tartson el titeket, meg egyre hulyebb lesz a tarsadalom, te. Akkor miert kerdezel, ha ugyis szexelni akarsz, hulye gyerekek, azt se tudjatok, mi a szex lenyege. csinaljatok, amit akartok, szegeny kislany.
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Amikor írtam,hogy "valyon" azt nem így kéne írni ,ez azért volt mert a kérdező így tette fel a kérdést.De amint látom már javított is.....de ilyen fiatalon nem a szex a legfontosabb....de nem hiszem ,hogy ezek után még tanácsot kér,mert hiszen Ő mindent tud.....
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

Az előző oldalon lévő kommented híven tükrözi a fogyatékos nyomorék szellemi szintedet, barátocskám. 15 évesen még ki se nőtt a dákód, te meg már döngetni akarsz, ráadásul egy 13 éves lánnyal, öregem. Szép, mondhatom. Inkább takarodj tanulni, bár ahogy elnézlek inkább hagyd a fenébe, menj, csinálj gyereket annak a lánynak. Te totál értesz az egész országhoz, elég fingod van hozzá, hogy eldöntsed mi a jó neked és mi nem. Igazad van, felesleges tanulni, pláne neked, mert ilyen nyomorék még akkor is hátráltatná a gazdasági válság elmúlását, ha csak kukásnak menne el.

A barátnődnek meg üzenem, hogy beszélgessen el a szüleivel, mert ő sem lehet egy iq bajnok. Inkább tanuljon. Őt ilyen szempontból nem kritizálom, mert nem nyilvánult meg. Ennyi, gondolkozz el öcsém.

2009. márc. 22. 19:42
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

Hm. Én nem bántalak. Hát. Ti tudjátok, mi úgysem mondthatjuk meg neketek mit csináljatok.

Ha együtt vgaytok egy ideje. És ha tényleg ez kell... hát legyen.

DE... Én még várnék (de ez csak az én véleményem)

Vigyázzatok!

2009. márc. 22. 19:43
 17/29 anonim ***** válasza:
80%
Annyira vicces.. kérlek, irj még kommentet, akarok röhögni. :))))))))
2009. márc. 22. 19:49
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Mekkora tajparaszt ez a gyerek... Sírok rajta...

A kis pöcörőjét hogy nyomkodná lihegve a csajba kb 20 másodpercig... :D :D

25/f

2009. márc. 22. 20:17
 19/29 anonim ***** válasza:
79%

Hogy láss egy normális választ is:

mivel a csaj még nincs 14, ezért te! bűncselekményt követnél el, és büntethető lennél, ha lefeküdnél vele. (mivel te már elmultál 14)

2009. márc. 22. 20:26
 20/29 anonim ***** válasza:
4%
Miért kell lehurrogni? Ti ennyi idősen impotensek voltatok?
2009. márc. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!