Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondolok még a volt...

Miért gondolok még a volt barátomra mikor már 2 hónapja szakitottunk?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 16:33
 1/9 A kérdező kommentje:
segitsetek lécci nagyon fontos lenne.
2011. jún. 10. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert még szereted, és hiányzik neked (?)
2011. jún. 10. 16:58
 3/9 A kérdező kommentje:
szeretni már nem nagyon tudnám mert nagyon becsapott.de még normális szakitásunk sem volt mert nem akart velem találkozni és tök rossz h vele álmodok és néha arra az eltöltött pár hónapra gondolok.......
2011. jún. 10. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez van, nem szakítottak rendesen, nem élőben mondták meg. :S Így eszméletlen sz*r tud lenni. De nem csak ezért, hanem mert még mindig iszonyatosan szeretem. Jah és háromnegyed év telt el.

:)

2 hónap az semmi

2011. jún. 10. 17:36
 5/9 anonim válasza:

1: mert lezáratlan a dolog.

2: majd ha találsz magadnak mást, hidd el, nem fogsz rá (annyit) gondolni! idővel (meg néhány kapcoslattal) később sokkal jobb lesz!

2011. jún. 15. 11:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.....:))
2011. jún. 15. 17:51
 7/9 anonim válasza:

1. Nem zártad le a dolgot. El kell döntsd, mit akarsz, lezárni, vagy folytatni. (általában nem érdemes folytatni... nem véletlenül szakítottál, csak kínlódás és újabb sebek szoktak keletkezni, de van ellenpélda is... bár én ebben nem hiszek...)

2. Ha már lezártad a dolgot, lehet egyszerűen a megszokás, a rutin hiánya, ami gyorsan elmúlik, ha a figyelmedet másfelé tereled, pl. munka, másik, jobb kilátásokkal kecsegtető kapcsolat...

De vigyázz, nehogy mégegyszer ugyanabba a csapdába (típusba) ess, mert ez eléggé gyakori eset...

2011. jún. 16. 09:27
 8/9 anonim válasza:

Már az előttem lévők is megadták erre a választ,de azért én is írnék pár dolgot ide!

Nálam is volt olyan,hogy hiába jártam más lánnyal vagy lányokkal és mikor valakivel vége lett jött a következő és az adott személynél kevésbé gondoltam a az ex-re,de azért néha-néha előjött!Volt akinél bebuktam a dolgot,de ez ezzel jár!Volt olyan barátnőm akinél meg nem én voltam az aki az ex-re gondolt és beszélt róla sokat,hanem a másik fél és eléggé kellemetlen volt nekem,hogy nem tudott szabadulni az emlékektől amin valahol csodálkozom meg nem is,mert azért 3 év az 3 éve,de nem ezért lett vége!Viszont nem csak a rosszra kell visszagondolni,hanem a jóra ami történt!

2011. jún. 16. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon hasznos volt :)))
2011. jún. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!